Зодиите, които се връщат при бившите

51531
Зодиите, които се връщат при бившите
Снимка: iStock/Guliver

Невъзможно е да влезеш в една и съща река два пъти и да изградиш една и съща връзка два пъти. Кой пък казва, че това правило важи на пълна пара. Кои от зодиакалните знаци нямат нищо против да се върне към предишна връзка? Нека ви разкажем сега за зодиите, които се връщат при бившите.

Раци

Най-добрите съвместимости между зодиите

Идеален съюз между двама души е, когато чертите и личността на партньорите се синхронизират. Може би имате същите харесвания и не харес...

Те са много сантиментални и дълго време не могат да се отдалечат от болката след раздяла. За тях раздялата е огромен проблем, мъка, сълзи. Липсва им търпението да се съберат и да не се обадят на бившия си.

Жените от този зодиакален знак страшно се страхуват от самотата, следователно винаги са готови да се върнат към някоя от предишните връзки. Там в края на краищата всичко вече е ясно.

Понякога жените от този знак се сближават с бившия, дори след десет и двадесет години раздяла. Някои жени от тази зодия просто не могат да си представят, че децата им няма да бъдат отгледани от собствения им баща, следователно, ако мъж остави жена Рак с дете, той може да е сигурен, че тя ще се върне при него. И ако жената Рак има нова и щастлива връзка, тогава за периода на тези отношения няма да е възможно да се върне при нея. Но щом се разпадне, може спокойно да се върне. Няма да има проблеми с това.

Мъжете от зодия рак могат дълго да бягат при бившата, особено първата си любов и да я молят да се върне. Те обожават трагедията, умират от чувства и емоционални изблици. Освен това такива мъже могат да имат нови отношения, но не са против да се върнат към старите. Основното е да бъдат приети и никога да не си спомнят за миналото.

В какво е най-силна всяка ЗОДИЯ

4-те зодии, които търсят само стабилни и дългосрочни отношения

Откриването на любим човек, който да е твоята сродна душа не е лесна задача, така че трябва да подходите разумно към избора си. От вси...

Стрелец

Стрелец е сантиментален, но в умереност. Представителите на тази зодия се връщат при бившите, не защото ги обичат много, а защото просто няма при кого да отидат. Ако те са били виновни за раздялата, тогава връщането им отново няма да е трудно.

Стрелецът може да се появи на прага на бившата в ролята на приятел, да се опита да установи приятелски контакт и плавно да намекне за възможността за редовни сексуални отношения. Понякога те имат достатъчно интимност с бившите, че отношенията изобщо не са им необходими.

Ако Стрелец напусне семейството - няма да страда. Той ще се опита да изгради ново, но щом изгори отново, пак ще се опитва да се върне при бившата си жена и децата. Струва си да бъдете предпазливи. Ако Стрелецът се е завърнал, това не означава, че той ще остане завинаги. Той може да напусне семейството много пъти, да се промени и да се връща. Смята, че това е негово пълно право.

Жената Стрелец се връща при онези мъже, които правят живота ѝ комфортен. Тя може да си тръгне, без да обмисля последствията и да се върне, когато разбере, че връзката наистина е щастлива. Тя дълго ще търси вниманието на бившия си партньор и ще успее.

4-те мъжки зодии, които се държат с жените като принцеси

Всяка жена мечтае да срещне мъж, който да се отнася с нея като с принцеса. Не става въпрос за скъпи подаръци и екскурзии до екзотични д...

ОСТАНАЛИТЕ ЗОДИИ ТУК

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

6 "невинни" признака, които карат жената да изглежда зле в очите на мъжа

10 признака на дъщеря, която е зависима от майка си

Това многогодишно цъфтящо растение e богат източник на витамини и минерали

Ядат ли се листата на червеното цвекло?

Как и кога да почистваме преди Великден?

Колко време трябва, за да втаса козунака?

Яде ли се кората на райската ябълка?

Как да запазим козунака мек за по-дълго време?

Коя е столицата на Киргизстан

Кога се минава под масата на Великден?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com