Зодиите, които ще преживеят най-тежко пълнолунието през април

22515
Зодиите, които ще преживеят най-тежко пълнолунието през април
Снимка: Pexels

Пълнолунията обикновено са един от най-интензивните космически моменти на всеки месец, но пълнолунието от април 2021 г. ще изведе чувствата ни по още по-голям начин от обикновено. Това е така, защото този лунен цикъл се провежда под ръководството на водния знак Скорпион и се оказва и първата суперлуна за годината. Всеки трябва да се подготви за някои мощни лунни разкрития, но следните зодиакални знаци ще бъдат най-засегнати от пълнолунието през април 2021 г. и вероятно ще имат трансформиращи преживявания.

Телец

Пълнолуние в Дева - какво да очакваме

Днес, 27 февруари в 10,17 часа настъпва Пълнолуние в знака Дева.  Денят е благоприятен за всяка по-детайлна работа, която изисква...

Понастоящем е сезонът на Телеца, така че има много енергичен фокус върху вашите цели и планове. Но това пълнолуние удря сектора на връзките, така че очаквайте да насочите напълно фокуса си към най-близките си партньорства. Тайните могат да излязат навън или дълбоко вкоренените недоволства могат да изплуват на повърхността. Ако сте чакали шанс да отворите сърцето си и да задълбочите връзката си с някого, сега може да е подходящ момент да сложите всичките си чувства на масата.

Лъв

Пълнолунията винаги имат потенциала да пораждат големи чувства, но това ще бъде дори по-емоционално за вас от обикновено, Лъвове. Това е така, защото удря чувствителна и сантиментална част от вашата карта и ще откроява всякакви проблеми, близки до дома. Независимо дали става въпрос за криза у дома, драма с членове на семейството или някакви силни спомени, които изплуват на повърхността, вие заслужавате време да обработите емоциите си и да подредите личните си дела. Поставете кариерата си на пауза за момент, за да можете да се справите с тези лични въпроси.

Скорпион

Розовата Супер Луна (ВИДЕО И СНИМКИ)

Явлението розова Супер Луна - е най-голямото събитие, свързано с естествения спътник на Земята, което се очакваше тази година. Super...

Сезонът на Телец ви е накарал да се съсредоточите върху партньорствата и да се справите с някои неочаквани промени в любовния си живот, но това пълнолуние пренасочва фокуса си върху вас за няколко дни. Време е да намерите баланс между това, което давате на своя партньор и начина по който се чувствате. Дали сте себе си? Дали си давате това, от което имате нужда?  Или въпросите за любовта и ревността ви пречат? Време е да се изправите срещу себе си без външния шум и да получите известна яснота какво искате. Защото не можете да проявите живота на мечтите си, ако не сте съставили пътна карта на това как искате да изглежда.

Водолей

Сезонът на Телец често е време за вас да влезете навътре и да се съсредоточите върху личния си живот, Водолей. В момента сте забелязани от всички правилни хора, независимо дали го осъзнавате или не - така че присъствайте на всяка среща, сякаш сте на сцената, и дайте всичко от себе си. Това е идеалният момент за приключване на големи професионални проекти, тъй като ще бъдете на върха на играта си и ще можете да покажете уменията си, докато представяте работата си. 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Подреждането на детска стая не е лесно: не допускайте грешки

Как да се държим с мъж, който ни е наранил?

Плодове, които не трябва да ядете, ако искате да отслабнете

По какво може да се познае старият козунак

Какво задължително се яде на Лазаровден?

Как да проверим яйцата дали са пресни

Борба с времето: Как се променят зъбите с възрастта?

В коя държава официалният език е каталонски

Малко хора знаят къде се намира Бутан, а още по-малко името на столицата ѝ

Какво задължително се прави на Гергьовден за късмет?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com