Зодиите, които ще са във вихъра на любовта през МАРТ

39625
Зодиите, които ще са във вихъра на любовта през МАРТ
Снимка: istock/ Guliver

Любовна приказка се задава за няколко зодии през март. С отминаването на ретроградния Меркурий разположението на планетите ще донесе истинско любовно щастие за определени представители на зодиака. Част от тях ще влюбят безпаметно, а други ще разпалят отново огъня на страстта с половинката. Вижте дали сте сред знаците, които ще се потопят в магията на любовта този месец.

Телец

ЛЮБОВЕН хороскоп за март 2020

Овен Родените под знака на Овен ще се радват на благополучие в личен план. Основното правило обаче е да не поглеждате назад. Бъдете ис...

Телци, пълнолунието на 9 март ще огрее петия ви дом, свързан с истинската любов. Предстои ви романтичен епизод, който може да ви остави без дъх. Ако вече се срещате сериозно с някого, съвсем скоро може да чуете любовното признание, на което отдавна се надявате. В случай, че все още сте необвързани, в дните около това пълнолуние, планетите може да ви изпратят вашата сродна душа, така че отворете сърцето си за новите красиви емоции, които се задават за него. Не се притеснявайте да излизате сред хора и не отказвайте срещи. Настъпил е моментът да откриете своята половинка.

Рак

Раци, март ви е подготвил изключително приятни мигове от любовно естество. Ако през последните месеци и седмица от отминалата година сте усещали известно напрежение във връзката си с партньора, то сега проблемите помежду ви ще се изгладят. Най-вероятно половинката ви се е чувствала несигурна във вас и се е страхувала от стабилна връзка, но вече е разбрала, че колебанието й е излишно. Очакват ви много топли моменти, разбирателство и споделено щастие. За тези от вас, които все още търсят своя партньор, звездите също ще са благоприятни – възможно е да го срещнете на някакво събитие, на което ще има много други хора, но обаянието му ще спечели именно вас.

Любовен съвет за МАРТ според зодията

Пролетта е времето за растеж. Влагайте усилия във взаимоотношенията, които са от значение: отношенията със себе си и с хората, които са...

Везни

Мили Везни, този месец имате огромни шансове да срещнете истинската си любов. От доста време търсите човека, с когото да се установите и да създадете своя дом и семейство, но за съжаление до момента попадахте на неподходящи особи. Знаем, че изпитвате силно разочарование и дори недоверие към отсрещния пол, но много скоро тези емоции ще се заменят с трепети, за които копнеете дълго. Ще срещнете човек, който буквално ще ви омагьоса и ще спечели сърцето ви. Двамата ще се потопите в истински океан от емоции, който ще ви поведе по пътя на любовта. Обвързаните представители на знака могат да бъдат обхванати от луда страст по трета особа. Внимавайте, защото чувствата, които ще изпитате, ще са прекалено силни и могат да ви подтикнат да действате неразумно. Помислете дали цената на страстта си струва.

Риби

Риби, март ще е месец, който ще помните дълго. Излизате от своето състояние на лека унилост и инертност, за да заблестите с чара и харизмата си. Вашето обаяние в следващите дни ще е изключително силно. Заради него, а и не само, вашият партньор най-накрая може да ви изненада с предложение за брак. Тези от вас, които вече са обвързани, също ще се зарадват на засиленото внимание от половинката. Партньорът ви може да ви сюрпризира с романтична вечеря или други вид приятна емоция само за вас двамата. Наследете й се, защото тя ще върне огъня помежду ви. Ако все още търсите своята половинка, послушайте интуицията си – в тези дни тя ще е особено засилена и ще ви подскаже в кого може да откриете човека, с когото ще споделите бъдещето си.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Скрити лимонки: Това са наистина най-сексуалните зодии

7 грешки, които често се допускат на първа среща

Всичко, което трябва да знаете за мъжа Телец

За жените над 40 години - тази мода им сваля по някоя друга година

Как да увеличите доходите с помощта на нумерологията: 3 съвета, които работят безупречно

Как да увеличите доходите с помощта на нумерологията: 3 съвета, които работят безупречно

10 неочаквани начина да използвате домакинско фолио

20 необичайни начина да използвате парче сапун

Щипка на прозореца? 7 лайфхака, за които може би не знаете

Как да боядисаме яйца за Великден без химия: Начините, за които никога не сте чували

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Любопитно