Икономия на енергия и модерен стил с климатик от LG в дома ни

3522
Икономия на енергия и модерен стил с климатик от LG в дома ни
Снимка: LG

Днес интериорните дизайнери разполагат с богат избор от решения за отопление и охлаждане за своите проекти. Според желанията на клиентите си те могат да използват различни източници на енергия. В големите градове обаче изборът се свежда предимно до парно или ток. Най-икономичните и ефективни уреди за отопление са климатиците. Освен всичко останало последните модели на пазара са и с модерен дизайн, което позволява вплитането им в интериора, така че да не „пречат“ на съвременната изчистена визия, която много от дизайнерите се стремят да постигнат.  

Климатиците на LG от серията ARTCOOL са с вътрешно тяло с огледална повърхност, която отразява близките обекти. Това позволява на мебелите и картините по стените в стаята да се слеят в  едно цяло в дома ни. Освен с визията си моделът LG AC12BH се отличава и със своите функции за бързо охлаждане и затопляне на помещението. Климатикът е с DUAL Inverter Compressor™ и разполага с капацитет на охлаждане 3500 kw и капацитет на отопление 4000 kw. Параметрите са изключително енергийно ефективни, с което ни позволяват да пестим ток. Климатикът е тих и издръжлив и има 10-годишна гаранция. Автоматичните режими, които са предварително зададени, могат да се настройват чрез приложението LG ThinQ ™ от мобилното ни устройство. То ни дава информация и за потреблението на енергия, както и за евентуални проблеми в работата на уреда. Можем да включим или изключим климатика от разстояние, което е особено полезна функция, когато сме навън и нямаме нужда от допълнително охлаждане или отопление в жилището си.  

Климатикът на LG охлажда въздуха бързо, като използва DUAL Inverter Compressor™ с широк честотен обхват. Моделът AP12RT - напълно нов инверторен компресор с DUALCOOL - разполага със смарт дисплей с 4 цвята. Сензорът за PM 1.0 детектира в реално време изключително финия прах и показва интуитивно състоянието на въздуха, използвайки четири цвята. Елегантният дизайн на климатика на LG улеснява монтажа, плъзгащият се EZ филтър осигурява лесна поддръжка, а големият дискретен дисплей показва текущото потребление на енергия.  

Климатикът е безшумен, което допринася за по-голям комфорт в дома през деня и по време на сън. Освен всичко останало уредът намалява нивото на прах и пречиства въздуха от бактерии и вируси. Технологията UVnano™ е иновативна и надеждна, поддържа вентилатора чист и премахва 99.99% от бактериите с UV LED светлина. Следващото ниво на пречистване е Plasmaster™Ionizer+ - то елиминира 99% от полепналите бактерии. Вътрешното почистване на тялото и вентилаторът автоматично изсушават влагата и така не се налага често миене на филтрите. Тези функции са особено полезни през зимния период, когато нивото на замърсяване на въздуха е значително по-високо.

При настройване на посоката на въздушната струя потребителите могат да направят избор между 6 предварително зададени позиции на пластините. Комплексната функция за автоматично почистване предотвратява натрупването на бактерии и плесени по топлообменника и по този начин осигурява по-полезна среда у дома. Режимът „Комфортен сън“ осигурява изключително удобна обстановка за спокоен отдих, като регулира автоматично 3 различни функции (индиректен въздушен поток; 7-часова настройка на времето на изключване; нежен ветрец и логическа настройка на времето за сън). 

Програмата "5 години гаранция" дава възможност на клиентите за закупуване на климатик от LG при специални условия. До 31 декември 2021 г. стандартната гаранция от 3 години от датата на покупка е удължена на 5 години за всеки закупен DUAL Inverter/Smart Inverter, маркиран с LG Electronics Magyar Kft.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com