Изберете своята дебитна или кредитна карти Емоция от Централна Кооперативна Банка

8168
Изберете своята дебитна или кредитна карти Емоция от Централна Кооперативна Банка

„Централна кооперативна банка” стартира издаването на атрактивни дебитни и кредитни карти под името Емоция. Уникалното при новия за банката продукт е, че клиентът може сам да избере дизайна на своята карта.

Банката предлага за своите клиенти над 50 дизайна на карти, разпределени в отделни тематични категории. Всеки клиент може да избере дизайн, който да подхожда най-много на неговия стил и начин на живот.

Девет оправдателни присъди за източването на ЦКБ

След 8-годишен съдебен процес, делото за източването на Централна кооперативна банка приключи с 9 оправдателни присъди.Павел Тренев бе ...

С дебитните и кредитни карти Емоция от ЦКБ може да се тегли и плаща както с всяка друга дебитна или кредитна карта. Кредитните карти Емоция съчетават изгодните финансови условия на стандартните кредитни карти MasterCard или Visa, издавани от банката, с красиви дизайни, подходящи за всеки вкус – например, за тези, които обичат високите скорости, за спортните фенове, за дамите, за любителите на природата.

Клиентите могат да заявяват своята карта Емоция в над 260-те офиса на банката или в интернет на разработения специално сайт www.ccb-emotion.bg. Там е поместен каталога с всички възможни дизайни, от които клиентът да избере подходящата за стила си банкова карта Емоция

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com