КТБ: Под натиск сме, но сме стабилни

22731
КТБ: Под натиск сме, но сме стабилни
Снимка: БГНЕС

Корпоративна търговска банка (КТБ) е подложена на преднамерен медиен натиск и спекулации, но е стабилна засега. Това заявяват от трезора в съобщение до медиите.

"Опитите да се създаде невярна и подвеждаща представа, че има риск за Вашите финансови средства, е манипулация, която, съчетана с разпространяването на слухове, създава неверни и заблуждаващи новини. Отново подчертаваме, че КТБ АД е с висока ликвидност и капиталова адекватност и функционира нормално. Клиентите ни се радват на персонално отношение и професионално обслужване, което ще продължим да предлагаме и занапред".

Бареков се съвзе: Вече на всички е ясно, че КТБ и ДПС не стоят зад ББЦ

След дни на тотално и нетипично мълчание бившият журналист, бивш телевизионен водещ и все още настоящ политик Николай Бареков отново се...

В писмото се казва още, че КТБ е една от най-социално отговорните и успешни финансови институции за последните години в България, доказателство за което са редицата престижни награди, които дават ясна и обективна оценка на обществото към цялостната дейност на банката.

"Вярваме, че обществеността и нашите клиенти са разумни и няма да позволят една злонамерена медийна кампания да постигне своите користни цели", заявяват от ръководството.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Икономика