Международни партньори на „Винпром Пещера” се включиха в традициите на Трифон Зарезан

64585
Международни партньори на „Винпром Пещера” се включиха в традициите на Трифон Зарезан

Представители на фирми от Великобритания, Швейцария, Китай и други държави с интерес наблюдаваха автентичните обичаи, които бяха спазени от служителите на „Винпром Пещера” по повод Трифон Зарезан.

С пожелание за добра реколта и през 2014 г. премина зарязването на лозята на 1-ви февруари край пловдивското село Найден Герово. По традиция лидерът в производството на високоалкохолни напитки и вино първи избра да зареже лозята за здраве и плодородие по нов стил и според календара на Българската православна църква.

Verano Azur – приятна изненада за ценители

Verano Azur, Syrah&Marselan е най-новото предложение на винарска изба "Съединение", което завършва висококачествената и стилна вине...

Изпълнителният директор на „Винпром Пещера” Иван Папазов отчете плодородната и успешна минала година, в която компанията е изнасяла продуктите си в над 40 държави по целия свят. Г-н Папазов очерта и основните приоритети на компанията за предстоящата година, най-важният от които е увеличение на експортните пазари. По думите му и през 2014-та година компанията  ще продължава да инвестира и в развитието на собствените лозови масиви, разрастване на продуктовото портфолио и постоянни инвестиции в модернизация на производството.

При изгрев слънце, заедно с изпълнителния директор на компанията Иван Папазов, зарязаха лозето за здраве и берекет и председателят на Националната лозаро-винарска камара Радослав Радев, както и Константин Маджаров, председател на лозаро-винарска камара „Тракия”. Сред гостите бяха и кметове и представители на общините Пловдив и Съединение.

Винпром Пещера отбеляза край на гроздобера с 30% ръст на добива от собствени лозя

Изключително добри резултати от тазгодишната кампания Гроздобер 2013 бяха обявени от лидера на българския алкохолен пазар „Винпро...

„Винпром Пещера” от години развива своите насаждения в региона, избран сред редица замервания и проучвания, поради благоприятните условия и спецификациите на тероара за отлично зреене на червените сортове каберне совиньон, мавруд, мерло, каберне фран, сира и белите шардоне, мускат, совиньон блан, тамянка и просеко. Това са само част от всички първокласни червени и бели сортове грозде, които стотици експерти на компанията отглеждат на общо 20 000 дка из цялата страна, с което компанията е известна като най-големия собственик на лозови насаждания в България.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com