Надежден и гъвкав партньор по време на криза

624
Надежден и гъвкав партньор по време на криза
Снимка: iStock

Пандемията от коронавирус затвори цели сектори от икономиката, заплашвайки съществуването на редица предприятия и поставяйки под риск много работни места.

В извънредната ситуация, в която се намираме, все повече хора изпитват несигурност за финансите си. Те се притесняват от бъдещи финансови затруднения, особено ако са обвързани с плащането на ежемесечни вноски по потребителски или ипотечни кредити.

В тази драматична ситуация хората имат нужда от надежден партньор, който да успокои тревогите им, да им вдъхне увереност и да гарантира финансовото им спокойствие.

Именно такава възможност предоставя Пощенска банка чрез услугата си "Флекси". С нейна помощ клиентите на банката с жилищен кредит могат да се възползват от гъвкаво погасяване на задълженията си, да пропуснат една месечна вноска годишно, както и да намалят вноската си с до 50% за срок до 6 месеца през годината, или да я увеличат до 200% за същия период.

Използването на услугата "Флекси" в момента е напълно безплатно, без никаква такса за активиране.

Намалената месечна вноска по жилищния кредит за период до 6 месеца или възможността за пропускане на плащане по ипотеката могат сериозно да облекчат семейния бюджет на кредитополучателя в кризисното време. Той ще бъде по-спокоен и по-лесно ще излезе от трудната ситуация.

В случай на невъзможност да изплати една или повече вноски по кредита си, кредитополучателят трябва веднага да се свърже с банката и да съобщи за проблема си, а кредитната институция ще намери начин да му помогне да се справи със затруднението.

Физическите лица, които изпитват временни финансови затруднения при изплащането на задълженията си към Пощенска банка, имат възможност да поискат предоговаряне на дължимото по жилищни и потребителски кредити, овърдрафти и други. Всяка от тези възможности може да бъде заявена онлайн на сайта на банката, с обаждане до Центъра за обслужване на клиенти или чрез електронна поща.

Всеки случай ще бъде разглеждан индивидуално, в съответствие с финансовите планове на клиента и в унисон със стремежа на банката да бъде доверен и отговорен партньор на клиентите си.

Пощенска банка проявява гъвкавост, предлагайки различни възможности на клиентите си, за да ги облекчи в трудната ситуация и да гарантира финансовото им спокойствие.

Банката осигурява и постоянна възможност за онлайн консултации, свързани с всички нейни продукти и услуги. Освен специалистите, които дават съвети на кратък номер *7224, на разположение на клиентите са мобилното приложение EVA Postbank с възможност за чат в реално време и опцията за видео консултации чрез Skype.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com