Нови и атрактивни цени на застраховка "Гражданска отговорност"

5083
Нови и атрактивни цени на застраховка "Гражданска отговорност"

„БУЛ ИНС” е първото застрахователно дружество, което откликва адекватно на случващото се на пазара. В резултат на продължаващата световната финансова и икономическа криза се наблюдава остър спад в икономиката ни и свиване на потреблението. Много от клиентите на дружеството изпитват временни финансови затруднения. След направения анализ на финансовата и икономическа ситуация в страната, Съветът на директорите на „БУЛ ИНС” реши да помогне на всички клиенти - физически и юридически лица, като предприе намаляване на цените и тарифите по застраховка „Гражданска отговорност” на автомобилите.

С новата тарифна политика „БУЛ ИНС” намалява цената не за сметка на по-ниската сигурност, а за сметка на вътрешните резерви. Освен това се увеличава чувствително обхватът на автомобилите като възраст над 15 години, а Дружеството предоставя възможности за изключителна гъвкавост при взимане на решение от страна на клиента, който може да избира между различни опции в тарифите зависимост от собствените си потребности.

Влизат в сила забрани за лепене на застрахователни стикери на автомобилите

От днес полицейските служители започват да осъществяват контрол по спазването на разпоредби в Кодекса за застраховането (КЗ), обнародва...

Предлагат се серия от бонуси и отстъпки, с които се стимулират клиентите - за сключена застраховка „Гражданска отговорност”, за сключена застраховка „Каско”, за еднократно плащане, за липса на щети, за корпоративни клиенти, за нов клиент. Компанията е помислила и за клиентите, притежаващи 15-годишни автомобили. Те ще могат да направят своята задължителна застраховка на едни нормални и приемливи цени.

БУЛ ИНС e помислила за всички свои клиенти като им предоставя възможността да изберат най-добрата цена и застрахователна защита.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Икономика