Рекорден брой специалисти присъстваха на тазгодишната Физиотерапевтична Конференция в Трявна

1520
Рекорден брой специалисти присъстваха на тазгодишната Физиотерапевтична Конференция в Трявна

Огромен интерес предизвика тазгодишната Национална Конференция, на която бяха поканени учени от цяла България. Темата, която събра лекари и производители на медицинска апаратура бе „Медицинска рехабилитация- задължителен етап в комплексното лечение при заболяванията на нервната система“. Събитието се състоя в дните 11-13 ноември, в хотел „Калина Палас“, гр. Трявна.

Участие в Конференцията взеха близо 200 души, сред които важни фигури, признати специалисти в България и членове на Български лекарски съюз. Имената на лекарите, както и темите на водените от тях лекции, бяха предварително обявени в официалния сайт на форума.

БТЛ Индъстрийз с участие в едно от най- авторитетните събития в областта на науката и технологиите: NIDays 2016

Нова епоха, нови технологии, БТЛ Индъстрийз представи собствена разработка на база продуктите на NI. Иновациите и високите технологии ...

Организаторите бяха поканили и български фирми, с принос за прогреса на физикалната медицина и рехабилитация, сред които и генералния спонсор на събитието – БТЛ Индъстрийз. Компанията получи грамота, като признание за огромния принос за реализирането както на тази Конференция, така и на миналогодишните.

На щанда на БТЛ, както винаги ни посрещна усмихнат и сплотен екип, който с охота демонстрира изложените продукти, отговори на всички въпроси, които вълнуваха аудиторията, относно високо технологичните апарати на компанията: High Intensity Laser, TR-Therapy, Shockwave. Присъстващите на мероприятието удостоиха с голямо внимание най- новото попълнение към продуктовата гама на БТЛ Индъстрийз – революционен апарат, с широк обхват на действие във физиотерапията и неврологията. На Щанд 1, посетителите можеха да научат повече за новия уред, както и да се подложат на терапия, като моментално почувстваха облекчение на болките.

С това не се изчерпва участието на БТЛ. Компанията беше подготвила и презентация, водена от уважавания специалист д-р. Силвия Паскалева, д.и. Презентацията, неизненадващо бе насочена към новите технологии и приноса им в качественото лечение и терапии, в областта на физиотерапията и рехабилитацията.

БТЛ Индъстрийз помогна на талантливи студенти да стартират успешна кариера

Екипът на БТЛ, заедно с представителите на редица престижни компании в България се срещна с любознателни и амбициозни студенти, в рамки...

Интересът към физиотерапевтичния конгрес надмина очакванията на организаторите. Всички присъстващи взеха активно участие в обявените заседания и уъркшопове. С цел обмяна на опит и допълнителна информация по повод нови научни отрития, специалисти имаха възможността да допринесат с лекции, проведени в различни зали. Всеки един от участниците бе награден със Сертификат за участие в конференцията, с фиксирани кредитни точки, спрямо направлението.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com