Успешен FLIRT с новите технологии

14448
Успешен FLIRT с новите технологии

Произвежданата чрез иновативна сребърна филтрация FLIRT Vodka завоюва сребро на престижния международен конкурс IWSC 2013.
 
Водка Flirt е първата у нас, въвела новия високотехнологичен процес на сребърна филтрация. Той повишава в пъти качеството на продукта и напълно оправдава рекламното послание на родната марка „В най-чиста форма”. А най-хубавото е, че водката бе оценена подобаващо и на световно ниво.

На завършилия преди броени дни ежегоден конкурс International Wine and Spirit Competition (IWSC) Flirt Vodka получи сребърен медал в своята категория „Водки с алкохолно съдържание 37,5-38%”. Успехът е феноменален, защото в тази класация взискателното жури изобщо не е връчило златен медал. Нещо повече – след Flirt с бронзов медал са останали глобалните марки Finlandia Tangerine Vodka и Finlandia Raspberry Vodka.



Винария 2013 стартира от щанда на Винпром Пещера

По традиция тази сутрин от щанда на "Винпром Пещера" стартира XXI-то издание на най-престижното винено изложение у нас – Винария ...

Ето как благодарение на иновациите една българска марка може не само да се нареди до световните си конкуренти, но и да ги задмине. Колкото до конкурса IWSC, той е толкова авторитетен, че отличията му са нещо като олимпийски титли за алкохолните марки.

В първия кръг жури от над 300 професионалисти провежда слепи дегустации, т.е. никой не знае името на продукта и няма как да се влияе от (не)известността на бранда. След това най-високо оценените напитки отиват в лаборатория за химичен и микробиологичен анализ, където се проверява дали данните от етикета на бутилката отговарят на истината. Ако всичко е наред, най-добрите минават през втора дегустация.

Именно заради тези строги правила основаният през 1969 г. IWSC привлича участници от цял свят, а броят на заявките расте главоломно. Журито на конкурса се състои от световно признати експерти, като всяка година председателят е различен. За 2013-а това е G. Garvin Brown IV – президент на борда на директорите на Brown-Forman Corporation – собственици и пазители на истинския бърбън вкус на Jack Daniel’s. Ще споменем и името на един от членовете на журито д-р Джим Бевъридж – уважаван капацитет с 25-годишен опит в индустрията, отговарящ в гиганта Diageo за новите технологии на глобалните брандове Smirnoff, Johnnie Walker, Baileys и Guinness.

Всички тези детайли убеждават и най-големите скептици колко престижен е International Wine and Spirit Competition и какво признание за българската индустрия е сребърният медал на водка Flirt, извоюван в годината, в която победители в своите категории са световни колоси като конякът Richelieu XO и 40-годишният сингъл малц Glenfiddich!

Flirt е една от малкото водки в света, произвеждани по новата за сектора технология на пречистване чрез сребърна филтрация. В комбинация с многократната дестилация тя гарантира идеално чиста и мека водка, неотстъпваща по нищо на утвърдени марки като Русский Стандарт Platinum например.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Икономика