Verano Azur – приятна изненада за ценители

80631
Verano Azur – приятна изненада за ценители
Снимка: Винпром Пещера

Verano Azur, Syrah&Marselan е най-новото предложение на винарска изба "Съединение", което завършва висококачествената и стилна винена серия. Еликсирът очарова с бистър, малиново червен цвят, подплатен от лек аромат на горски плодове с дъх на карамел.

Verano Azur бе представено на винените ценители на 16 и 17 ноември в зали 6 и 8 на НДК по време на престижното изложение за български вина DiVino.Taste. В него участваха над 50 винарни и експерти от бранша, присъстваха и безброй почитатели на напитката, които искаха да се потопят в изкушението на новите вкусове.

Винпром Пещера отбеляза край на гроздобера с 30% ръст на добива от собствени лозя

Изключително добри резултати от тазгодишната кампания Гроздобер 2013 бяха обявени от лидера на българския алкохолен пазар „Винпро...

Тайната на неповторимия аромат и безкомпромисното качество на Verano Azur се крие в традициите на производство на изба Съединение. Гроздето се бере на ръка и се транспортира в малки касетки. След приемането му то се охлажда и се селектира ръчно,  за да се отстранят загнили, наранени зърна и листа. Виното се подлага на минимална обработка, за да се запазят в по-голяма степен спецификите на тероара, които са оставили своя златен отпечатък във всяко едно гроздово зрънце.

Винарска изба Съединение е най-напредналата в технологичен план изба в България. С площ от 700 кв.м., тя разполага с уникална за страната техническа база, оборудвана по последните световни стандарти. В нея се намира и най-модерната у нас лаборатория за качествен контрол на всеки процес от производството.

Изобилието от аромати и качествата на виното Verano Azur е съхранено за възможно най-дълго време с удобна и иновативна винтова капачка.

Съвсем не е нужно човек да е сомелиер с дългогодишен опит, за да оцени качествата на Verano Azur, нужно е просто да се отдаде на магията на виното в приятна компания.

Най-новата изба на Балканите

Винпром Ямбол изгради нова винарна, която в края на годината ще произведе първите си бутилки с „мъдрата” течност. След инве...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Икономика