Започват Българска строителна седмица и Security Expo

8654
Започват Българска строителна седмица и Security Expo

От 25 до 28 март в Интер Експо Център ще се проведат 15-тото издание на Българска строителна седмица и 22-тото издание на Security Expo.

Акцентите в програмата на двете събития са:

Интер Експо Център предоставя безплатно участие на 50 компании в Българска строителна седмица

След пет тежки години в строителството вече се усеща раздвижване на пазара – в някои сегменти на сектора от година, в други &ndas...

Българска строителна седмица

25 март от 11 часа - Архитектурен форум „ За устойчивата градска среда в София“- ще бъдат показани някои от важните проекти, които се реализират или предстоят в столицата.

В дискусията ще вземат участие представители на Столична община, Камарата на архитектите в България, архитектурни студия, спечелили проекти за реконструкция на централната градска част на София и архитектурните сдружения Група Град и Трансформатори.

26 март от 10 часа - Форум „Да събудим строителството“ ще представи енергоефективните и технологични решения на някои от големите компании в сектора. Сред тях са Винербергер България, Кингспан България, Оргахим, Вебер България, Terwa group-Румъния и архитектурно студио А.Д.А. В темата ще се включи и Десислава Йорданова, съветник на министъра на регионалното развитие и благоустройството, която ще представи подробности от националната програма за саниране.

Повече за програмата може да научите на http://buildingweek.bg/bg/visitors/attending-program.

Security Expo 2015

На 25 март от 14 часа- официално откриване

Цвятко Георгиев, заместник-министър на вътрешните работи

Мебелни производители с държавно финансиране за ТЕХНОМЕБЕЛ и СВЕТЪТ НА МЕБЕЛИТЕ

Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средни предприятия (ИАНМСП) финансира изложбена площ от общо 1000 кв.м. за участие н...

Цветан Симеонов, председател на Българската търговско-промишлена палата (БТПП)

Ивайло Иванов, управител на Интер Експо Център

Здравко Дерелиев, председател на Националната асоциация на фирми за търговска сигурност и охрана (НАФТСО)

На 25 март от 15 часа - съвместна акция на ГД „Пожарна безопасност и защита на населението“, БЧК и Българската бодигард федерация по съпровождане на ВИП, стрелба и спасяване на ранени от височина.

На 26 март от 13 до 14 часа -Форум „Safe City - системите за сигурност и строителството“ . Някои от лидерите в системите за сигурност – Бош Секюрити Системс, Мултимедийна група, Анди, Канброк и NAFFCO (Обединени арабски емирства) ще представят  най-новите технологии във видеонаблюдението, контрола на достъп, автоматизацията, пожарогасенето. Те ще дадат своите виждания за вграждане на такива системи още в процеса на проектиране и изграждане. Гледната точка на архитектите ще представи Борислав Борисов, председател на Съюза на урбанистите в България. Ще присъстват още архитекти, проектанти, строители, инвеститори. 

Три водещи международни форума ще приковат вниманието на София

Българска Строителна Седмица, SofiaLogExpo и Security Expo ще се проведат за първи път паралелно  от 19 до 22 март 2014 г. в Интер...

От 25 до 28 март-  демонстрация на видеокамери, които ще предават реална картина на живо. По време на изложението всеки посетител ще може да оцени коя камера „вижда“ най-добре. Вотът на публиката ще бъде обявен на 28 март (събота) преди закриване на 22-тото издание на Security Expo 2015.

Повече за програмата може да научите на http://securityexpo.bg/bg.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Икономика