"Дяволите" гонят "досадни свраки" от рая на топ 3, но не зависи само от тях

2819
"Дяволите" гонят "досадни свраки" от рая на топ 3, но не зависи само от тях
Снимка: Getty Images

Борбата в английската Висша лига за местата в топ 4 на крайното класиране по традиция е ожесточена и продължава до самия край. При оставащи между седем и пет мача до края (спрямо съответния отбор) Нюкасъл и Манчестър Юнайтед допълват топ 4 с Арсенал и Манчестър Сити. "Червените дяволи" обаче ще искат да завършат преди "свраките", като за целта ще трябва да наваксат две точки.

Манчестър Юнайтед в опит да се върне на победния път

Добрата новина е, че тимът е с мач по-малко от този на Нюкасъл. Първата стъпка към завръщане на третата позиция е успех на "Олд Трафорд" срещу Астън Вила. Коефициентът на efbet за това Ерик тен Хаг да съумее да го донесе е 1,81, докато ставката за победа на сметката на гостите е 4,50. Съответно пазарът за равенство между двата отбора е 4,00.

Мачът започва в 16:00 часа българско време в неделя, 30-и април. С напълно идентичен начален час е и двубоят от кръга за Нюкасъл. "Свраките" мечтаят да запазят третото си място и целта е изключително близо. Дори да бъдат изместени от Юнайтед, те все още имат голям шанс за топ 4, след като към момента водят на петия и шестия (съответно Тотнъм и Астън Вила) с 8 точки, а са и с двубой пасив.

Нюкасъл продължава да мечтае във Висшата лига

Нова победа за "свраките" ще ги бетонира в топ 4. Коефициентът на efbet за това тя да бъде постигната срещу Саутхемптън у дома е 1,33, докато ставката за триумф в полза на "светците" е 10,25. Съответно пазарът за равенство между Нюкасъл и Саутхемптън е оценен на 6,00.

Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com