Джерард се завръща на "Анфийлд", но за да победи любимия си Ливърпул

11807
Джерард се завръща на "Анфийлд", но за да победи любимия си Ливърпул
Снимка: Getty Images / колаж на SportLive

Голямата легенда на Ливърпул Стивън Джерард ще има честта за пръв път в треньорската си кариера да се изправи срещу клуба, в който прекара близо четвърт век от живота си. Стиви Джи, който застана начело на английския Астън Вила, ще гостува на "Анфийлд" този следобед от 17.00 часа българско време.

Още с идването си в Астън Вила Джерард прекъсна серия от пет поредни загуби и спечели три от първите си четири мача начело на бирмингамци. Така Вила бе отдалечен от зоната на изпадащите и вече се намира в средата на класирането, като дори може да мечтае за зона "Европа".

Второ тежко изпитание за Стивън Джерард

След загубата от Манчестър Сити с 1:2 сега за Джерард и компания идва ново тежко изпитание - Ливърпул. Мърсисайдци се намират в страховита форма, като са в серия от четири поредни победи във Висшата лига, заемат второто място и спечелиха и шестте си мача в групите на Шампионска лига.

За днешния двубой efbet предлага 1.24 коефициент за победа на Ливърпул, 7.50 за равенство и 12.25 за победа на гостите от Астън Вила. Мърсисайдци спечелиха последните си два мача срещу този съперник, а сега са задължени да търсят трите точки в опит да се изкачат на първото място във Висшата лига.

Ще има ли "дъжд от голове" на "Анфийлд" и ще бъде ли Салах сред голмайсторите?

От завръщането си в елита на Англия Астън Вила редовно участва в резултатни мачове с Ливърпул. От 2019-а до днес тимът се е изправял шест пъти срещу "червените", като само веднъж са паднали под 2,5 гола (2:0 за Ливърпул). За шестте срещи двата тима са си отбелязали 27 гола. efbet дава 1.43 коефициент за над 2,5 гола в днешния мач, докато за под 2,5 гола коефициентът е 3.15.

В изумителна форма за Ливърпул се намира Мохамед Салах, който е с най-много голове и с най-много асистенции във Висшата лига. Египтянинът е вкарал 13 попадения през сезона, а в Шампионска лига е добавил още 7 попадения. Залогът за това Салах да отбележи гол по всяко време на мача е 1.65, а за това египтянинът да вкара първия гол в мача - 3.90.

ИЗМЪКНА ЛИ САЛАХ ЛИВЪРПУЛ СРЕЩУ ТИМА НА ДЖЕРАРД - НАУЧЕТЕ В SPORTLIVE.BG

*Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com