Лига Европа става жестока: Няколко гранда са на ръба

4693
Лига Европа става жестока: Няколко гранда са на ръба
Снимка: Getty Images

Време е за реваншите от осминафиналите във втория по сила европейски клубен турнир - Лига Европа. По изключения през тази година те са седем на брой, тъй като един от тях бе решен служебно поради далечни от футбола причини - РБ Лайпциг се класира след дисквалифицирането на Спартак Москва.

Безспорно един от най-интригуващите сблъсъци е с участието на Барселона. Каталунците не спечелиха срещу Галатасарай на "Камп Ноу" и ще трябва да се реваншират пред феновете си. Коефициентите на efbet за срещата, както и любопитни статистики и закономерности около мача, можете да видите в специалния материал в спортната секция на actualno.com.

Аталанта и Байер се готвят за ново шоу в Лига Европа

Със сигурност най-зрелищният мач от първите срещи бе този между Аталанта и Байер Леверкузен, завършил при резултат 3:2 за италианците. Коефициентът и този път "богинята" да спечели е 2,90, докато за успех на "аспирините" е 2,30 (равенството е оценено на 3,75).

Кралят на Лига Европа обратно в действие

Кралят на Лига Европа също няма как да не бъде уважен чрез споменаване. Севиля взе минимална преднина от 1:0 у дома срещу борещия се за топ 4 във Висшата лига Уест Хям в много здрав и труден за двата тима сблъсък.

Сега обаче "чуковете" ще опитат да ударят андалусииците и да ги изхвърлят рано-рано от любимия им турнир. Коефициентът Уест Хям да се класира напред е 3,00, докато за това Севиля да продължи към четвъртфиналите е 1,46.

"Дракони" срещу "хлапета" в огнено отмъщение

Донякъде изненадващо, но правещият страхотен сезон в Португалия Порто допусна минимално поражение с 0:1 от намиращия се на десетата позиция във френската Лига 1 отбор на Олимпик Лион. А сега "хлапетата" приемат "драконите" у дома.

Коефициентът на efbet отново Олимпик Лион да излезе краен победител в редовното време, а с това и да се класира към следващата фаза, е 2,30. Съответно ставката за успех на Порто е 3,05. Равенството, което удовлетворява французинте, пък е оценено на 3,65.

ЛИГА ЕВРОПА - ВСИЧКИ РЕЗУЛТАТИ

* Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com