Ливърпул и Арсенал в реванш: Между себе си и за феновете заради скуката

2726
Ливърпул и Арсенал в реванш: Между себе си и за феновете заради скуката
Снимка: Getty Images

Грандовете Арсенал и Ливърпул излизат в мач-реванш от полуфиналната фаза на Купата на Лигата в Англия. Както е известно, през миналата седмица те се срещнаха отново на "Анфийлд", но първият им двубой завърши при равенство 0:0.

Ливърпул и Арсенал в спор за място на финала срещу Челси

Сега излизат един срещу друг на "Емиратс Стейдиъм" в четвъртък, 20 януари, от 21:45 часа българско време. Коефициентът на efbet за победа в полза на домакина е 3,55, докато успех на гостите е оценен на 2,15 (равенството е със ставка 3,65).

Както е известно, един отбор трябва да продължи към финала и след днешната вечер няма как двата тима да са равни. Дори да не се победят в редовното време, ще последват продължения, а след това евентуално и дузпи. Важно уточнение е, че и в Купата на Лигата головете на чужд терен нямат по-голяма тежест.

Все пак двата отбора не обичат да завършват наравно. Това обаче важи за мачовете от Висшата лига, докато при срещите им от останалите турнири е точно обратното. В последните три мача от Купата на Лигата са завършвали наравно, а това важи и за сблъсъка им за Къмюнити Шийлд през 2020 година. В шампионата обаче е точно обратното - шест поредни срещи без Х.

Във Висшата лига головете и победите нямат край между Ливърпул и Арсенал

Любопитното е, че в тези шест мача от Висшата лига пада истински дъжд от голове - общо 24, което прави средно по четири в тези мачове. Коефициентът на efbet за над 3,5 гола в този мач е 3,15, докато за под 2,5, каквато е практиката за Купата на Лигата между тези тимове - 2,05. Ставката за това и двата тима да се разпишат пък е 1,75, а за няма гол/гол 2,25.

При последната им среща (13 януари) имаше сравнително малко картони в срещата, раздадени от Майкъл Оливър. Едва три, но един от тях бе с червен цвят - за Гранит Джака още през първото полувреме. Коефициентът и този път да има червен картон през първата част е 21,00. Съответно ставката за над 4,5 картона е 2,15, а за под 3,5 е 2,65.

В четири поредни мача във всички турнири между тези съперници се дават общо едноцифрен брой корнери за Ливърпул и Арсенал. Коефициентът на efbet и този път ъгловите удари да са под 9,5 е 2,10, докато за над 10,5 е 2,15. Както е известно, победителят от този мач отива на финал за Купата на Лигата срещу Челси.

СТИГНА ЛИ ЛИВЪРПУЛ ФИНАЛ - НАУЧЕТЕ В SPORTLIVE.BG

* Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com