Децата на путинския елит предпочитат да учат в "най-враждебните" западни страни (ВИДЕО)

4439
Децата на путинския елит предпочитат да учат в "най-враждебните" западни страни (ВИДЕО)
Снимка: Thinkstock/Guliver

Повечето родители искат най-доброто за детето си, а обещаващото бъдеще е свързано с качествено образование. До тук нищо извънредно, но е интересно, че представителите на руския елит и приближените на президента на Русия Владимир Путин, заклеймяващи западния начин на живот и захласващи се по "преимуществата" на родната си страна, предпочитат да изпратят децата си да учат във "враждебните" страни на Запада - Великобритания и САЩ. 

Телеграм-каналът "Можем объяснить" представя някои  примери на хора на високи длъжности в Руската федерация, които са забравили за патриотизма при избора на място за учене на наследниците си.

Внукът на началника на руската гвардия Виктор Золотов Артьом Чечихин завършва едно от престижните училища във Великобритания Кренли. Цената на обучението в него е около 3 млн. рубли. По данни на британското разузнаване същото учебно заведение е завършил и неговият братовчед Максим Чечихин. 

Още: Българите, обвинени в шпионаж за Русия, се изправят пред съда в Лондон

Золотов е директор на федералната служба на войските на националната гвардия на Руската федерация  и главнокомандващ войските на националната гвардия на Руската федерация от 5 април 2016 г.

По данни от данъчната му декларация за 2014 г. състоянието му е в размер на 6,5 млн. рубли. Имуществото му се състои от два участъка от 1,19 ха и две къщи от 275 и 1070 м². Притежава и апартамент с площ от 189 м².

Повече за неговите машинации може да видите във ВИДЕОТО.

Още: "Путин пак ще го направи": Клинтън предупреди за руска намеса в изборите на САЩ

Анна Чуйченко по време на войната си почива в Лондон, докато нейният баща министърът на правосъдието Константин Чучейнко ругае Европа. В британската столица живеят нейните приятели и състуденти: тя е учила в университетския колеж на Лондон, а по-късно постъпва в университета Goldsmiths, който е в списъка на най-добрите учебни заведения в света. Обучението е на стойност около 10 млн. рубли.

По официални данни доходът на Чуйченко за 2008 г. е 368,5 млн. рубли, а през 2011 г. - 32,49 млн. рубли. Той е собственик на две къщи с площ от 350 и 900 м², 4 автомобили Cadillac, Land Rover, Chrysler и Nissan, катер Grandezza и самоходна машина. 

Синът на държавният съветник Павел Астахов получава образованието си в Оксфорд и школата по икономика в Ню Йорк. По-късно се връща в Русия и е осъден на 3,5 години за мошеничество. 

Дъщерята на депутата Ирина Роднина завършва калифорнийския университет и остава в САЩ. Тя получава журналистическа награда за програмата "Бисексуалните дочакаха своя ред в Белия дом".

Още: След бунта на "Вагнер": Путин не управлява сам и вече го е страх (ВИДЕО)

Синът на Елена Мизулина Дмитрий е учил в Оксфорд, а по-късно се премества в Белгия, където основава фирма, защитаваща правата на ЛГБТИ обществото.

Интересно е, че Мизулина е основен борец срещу "гей-пропагандата", ругаенето в интернет, разводите и чуждестранните осиновявания на руски деца-сираци. Нейната дъщеря Екатерина Мизулина оглавява "Лига за безопасен интернет" и също е известна със своите забранителни инициативи.

Даниил, синът на пропагандиста Владимир Соловьове учил в Англия, което самият Соловьов не крие. След това Даниил се връща в Русия, увлича се по религията и започва да снима филми за православните храмове. 

Още: И Шойгу, и Лавров си имат по 2 семейства: Руски журналист разказа за "традиционните ценности"

Секретарят на Съвета за сигурност Николай Патрушев нарича студентите, върнали се от САЩ, "агитатори, готови... да създадат почва за реализирането на сценарии за цветни революции". 

Руският елит вече разбира, че войната е загубена?

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЕВРОПА:

Колеж в Русия затвори, защото не иска да лъже за войната в Украйна

НА ЖИВО: Кризата в Украйна, 29.04 - Подготвя ли Киев атака по Кримския мост?

Огън и унищожение: Украйна се похвали с 2 успешни операции срещу Русия (ВИДЕО)

Стотици хиляди в Грузия пак излязоха срещу "руския закон" за чуждите агенти (ВИДЕО)

Г-7 се събира за стратегически разговори в Италия

Руснак е задържан за жестоко убийство с нож на двама украински военни в Германия: Били са на лечение

Боец от "Азов": Няма желаещи да воюват, хората бягат като плъхове и предпочитат да се удавят в Тиса (ВИДЕО)

Бум: Руски самолет и военен склад са заличени. Сирски отчете загуби и успехи (ВИДЕО)

За първи път: Папата влезе в затвор във Венеция

Голям пожар в завод на КАМАЗ в Татарстан (ВИДЕО)

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com