И в Германия се заиграват с карикатура на Мохамед

8426
И в Германия се заиграват с карикатура на Мохамед

Немското сатирично списание "Титаник", което се прочу със своите колажи на папата, възнамерява да публикува на обложката си през октомври поредния колаж – този път той ще бъде с изображение на пророка Мохамед. Това съобщи вестник "Файненшъл Таймс Дойчланд".

Компания на пророка на първа страница ще прави ослепителната бивша първа дама на Федералната република Бетина Вулф. Подзаглавието гласи: "Западът е объркан. Бетина Вулф снима филм за Мохамед".

"Искам да предупредя за възможната поява и на други лошо заснети филми, както и на факта, че бивши "звезди" също се пробват да критикуват исляма", обясни идеята редакторът на списанието Лео Фишер.

Колажът представлява: Вулф в обятията на мюсюлмански войн с чалма и ятаган, който олицетворява пророка. По принцип исляма забранява изображенията на Мохамед. Очаква се списанието да излезе в края на следващата седмица.

Що се отнася до Вулф нейното име не слиза от страниците на германските булевардни издания. Вече няколко години се носят слухове, че ослепителната дълго бедра блондинка е работила като ескорт. Вулф даже заведе дело срещу интернет компанията Гугъл, защото при изписване на името й се появяват думите "проститутка", "ескорт" и др. Бившата първа дама публикува книга, в която отхвърля всички слухове и оплаква горчивата си съдба на президентша. /РИА "Новости"

На снимката са бившият вече държавен глава Кристиан Вулф със своята съпруга Бетина по време на посещение в арабска държава.

Редактор: Бойко Пеев

Да си поиграеш с огъня на екстремизма

Мюсюлманите са засегнати, огорчени и желаещи мъст. Последните седмици редица страни се превърнаха в кърваво бойно поле на гнева. След ф...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Европа