Ледени скулптури оживяха на площада в Брюксел

28818
Снимки:

Международният фестивал на ледените скулптури Ice Magic започна в Брюксел на площада Place des Palais. До 9 януари 2014 година 20 от най-добрите художници от цял свят ще запълнят огромния изложбен павилион с причудливите си творения на лед.

Темата на фестивала са герои от анимационни филми и комикси. Работата по експонатите ще въври в реално време - посетителите ще могат да наблюдават на живо как творците пресъздават от 420 тона лед света на „Спайдърмен", „Астерикс", " „Приключенията на Тинтин", "Смърфовете".

Идеите за ледените скулптури черпим от душата си

В продължение на седем дни по време на първия по рода си Фестивал на ледените фигури у нас на открито ще бъдат разположени ледени скулп...

Освен приказни герои, във фестивала ще могат да се видят и ледени копия на най-забележителните сгради и паметници в Брюксел. Някои от тях ще достигне шест метра височина, съобщава Travel.

Посетителите на фестивала ще трябва да се облекат много топло, защото постоянната температура, която ще се поддържа, е -7 ° C. След края на шоуто ще може да се сгреете с чаша греяно вино на бара, направен изцяло от лед .

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Европа