X
 
 

Путин от Италия: Проблемът със санкциите ще отпадне рано или късно

9924 8
photo of Путин от Италия: Проблемът със санкциите ще отпадне рано или късно
Снимка: Getty Images/Guliver

Рано или късно проблемът със санкциите ще отпадне, заяви руският президент Владимир Путин на пресконференция в Рим след преговорите с италианския премиер Матео Ренци, предаде БГНЕС.

Той добави, че е обсъждал с домакина си не отмяната на санкциите, а вредите от тях. По думите му италиански компании са претърпяли загуби от 1 млрд долара във военно-техническата област поради стопирани от санкциите сделки и проекти.

Ренци и Путин са обсъдили и "горещите точки" по света – Близкия изток, Северна Африка, но най-вече Либия. Путин отбеляза, че разпадът на либийската държава е последица от военната намеса през 2011 година. Руският президент увери, че страната му се обявява за решаване на либийската криза по мирен начин. "Настроени сме за конструктивна съвместна работа с международните и регионалните партньори, включително в рамките на Съвета за сигурност на ООН", подчерта той.

В отговор на въпрос за Г7, той каза: "Ако партньорите искат, ние ще развиваме отношения на двустранна основа с всяка една държава от "седморката".

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
 • Анонимен 5 Анонимен преди 4 години Профил на трол?
  АТАКААААААААААААААА, днес Актуално ни предлага изобилие от хвалебствени статии за кагебиста Путин, Дали и Ивайло, като на Яна Баярова и Евгения си припява ИДЕ ЛИ.Ще ДОЙДЕ, ама яко ви дупе, свикнахте на демокрация и свобода, и ако не слушкате, ще последвате Политковска в отвъдното.
 • Анонимен 4 Анонимен преди 4 години Профил на трол?
  Ами ДА! В момента, в който отпадне проблемът Путя....
 • Анонимен 3 Анонимен преди 4 години Профил на трол?
  При братята фашисти в Италия, а! Ха, ха! Нали Русия ги създаде!
 • Анонимен 2 Анонимен преди 4 години Профил на трол?
  Да, санкциите ще отпаднат, 7 години след като Путлер върне Крим и Донецк на Украйна; Осетия на Грузия, спре хибридната си война срещу България, и изтегли главорезите си нашисти от Сирия!
 • Анонимен 2.1 Анонимен преди 4 години Профил на трол?
  Мислех, че си нает по програма за временна заетост, но вече години досаждаш с твоя Путлер. Акъл ти не дойде да проумееш от къде идва цялата диващина.
  : 4 !
 • Анонимен 2.2 Анонимен преди 4 години Профил на трол?
  За съжалени Путлер не съм го измидлил аз. Ако четеше руски, щеше да разбереш кой го е измислил - руския народ, за да подчертае сходствата с Хитлер. А и в българското интернет пространство далеч не съм единствения. А по програмата за временна заетост, още ли ви плащат по 12.80 рубли на пост, или вдигнаха ставката? И като съберете достатъчно рубли - айдеее у матушката, и никакво връщане, нали!
  : 2 !
 • Анонимен 1 Анонимен преди 4 години Профил на трол?
  Браво,италиянците откриха Америка!Санкциите ще отпаднат разбира се,но когато Путин спре кръвопролитията в Украйна и върне Крим.
 • Анонимен 1.1 Анонимен преди 4 години Профил на трол?
  Остави ги италиЯнците да си почиват. Ти вземи открии правописен речник
  : 1 !
Последно в Актуално