Руслана може да стане част от новата власт в Украйна

15033
Руслана може да стане част от новата власт в Украйна
Снимка: Getty Images/Guliver

Известната украинска певица Руслана Лужичко може да влезе в новото правителство на Украйна. Ако това се случи, Руслана ще е представител на гражданската квота.

Новината съобщи депутата Андрей Павловский, който е част от партията на Юлия Тимошенко „Баткивщина”. Самата Руслана не е правила изявление по въпроса.

В Украйна започва кампанията за президентските избори

В Киев започва кампанията за президентските избори, насрочени за 25 май. Очаква се Върховната Рада да възобнови работата по съставяне н...

Украинската певица беше главно действащо лице по време на пресконференцията на ЕНП за ситуацията в Украйна на 19-ти февруари. Тогава тя поиска Янукович да си понесе заслуженото.

Междувременно стана ясно, че руският президент Владимир Путин свика днес оперативно съвещание с постоянните членове на Съвета за сигурност на Федерацията. Информацията беше съобщена от говорителя на Кремъл Дмитрий Песков, предаде БГНЕС.

Главна точка в дневния ред на съвещанието е развитието на обстановката в Украйна, посочи Песков. В него участват ръководителят на кремълската администрация Сергей Иванов, председателите на двете камари на парламента Валентина Матвиенко и Сергей Наришкин, секретарят на Съвета за сигурност Николай Патрушев и заместникът му Рашид Нургалиев, министрите на вътрешните работи, външните работи и отбраната Владимир Колоковцев, Сергей Лавров и Сергей Шойгу, както и ръководителите на Федералната служба за сигурност и на Службата за външно разузнаване Александър Бортников и Михаил Фрадков.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com