X
 
 

След преследване, задържаха шофьора на български бус, превозващ нелегални мигранти в Гърция

Задържаха ван с хасковска регистрация с 20 нелегални мигранти в него в Гърция, съобщава БНР. Арестуван е шофьорът на българската кола и вече е с обвинение за трафик на хора.

Ванът не спрял за полицейска проверка до Кавала. Преминал през поставените от полицията заграждения и с много висока скорост се отправил в посока Солун.

Над 240 нелегални мигранти заловиха в Гърция само за ден

Нови над 240 мигранти са преминали от Турция в Гърция само за ден. В Атина има сериозни опасения от нова вълна бежанци заради турската ...

Властите започнали преследване с десет полицейски коли. При навлизането на колата в града е била принудена от полицията да спре. Предварително полицаите изключили светофарите на кръстовищата и отстранили от тях останалите автомобили.

Във вана с български номера са намерени 20 нелегални мигранти, влезли в Гърция през сухопътната граница с Турция. Арестуваните са предадени на прокуратурата в Солун.

Полицията не посочва дали шофьорът на колата е българин. Това го потвърждават очевидци на ареста, предава БНР.

Магистралата от границата с Турция до Солун е под засилен полицейски контрол в акция срещу нелегалния трафик на хора. Проверяват се денонощно всички коли, за които има съмнение, че може да превозват мигранти. Полицията има информация, че цената на трафика до Солун е над 2 хиляди евро на човек.

В Гърция задържаха българин, превозвал мигранти срещу 2400 евро

Гръцката полиция задържа осем трафиканти на хора, сред които е и един български гражданин. Всички те са обвинени, че са превозили 38 ...

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
missing image
ЛЮБОВЕН хороскоп за 16-17 ноември

Овен Тези почивни дни ще ви докажат, че човекът, в когото сте влюбени, всъщност е и вашият най-доверен приятел, съветник и пазител на тайни. Може...