Валери Трирвайлер: Оланд разруши живота ми

12097
Валери Трирвайлер: Оланд разруши живота ми
Снимка: Getty Images / Guliver

Тази книга е писмо в бутилка, затворила миналото ми. Правила съм грешки, понякога съм се заблуждавала, може и да съм наранила някого, но не разигравам комедия и винаги съм била искрена.

Всичко, написано в тази книга, е истина. Много страдах от лъжи, за да лъжа на свой ред.

Валери Трирвильор мъсти на Оланд с книга за съвместния им живот

Бившата половинка на френския президент Франсоа Оланд - журналистката Валери Трирвильор, ще публикува в четвъртък книга, която може дос...

Президентът събра връзката ни в осемнадесет ледени думи, които сам продиктува на агенция "Франс прес". Тези страници са отговор на изявлението му. Последната реплика от земетръса, който разруши живота ми. Точката на нашата история.

Тези думи четем в сензационните мемоари на Валери Трирвайлер, озаглавени "Благодаря за преживяното". Откровената изповед на бившата партньорка на настоящия президент на републиката - Франсоа Оланд излиза с клеймото на "Хермес".

Запознанството на политическата журналистка Валери Трирвайлер с Франсоа Оланд преобръща живота й. Въпреки че и двамата са обвързани, те не могат да устоят на пламналата помежду им любов. Любов, заради която тя жертва семейството и кариерата си и се превръща в една от най-ненавижданите жени във Франция. През 2012 г. Оланд е избран за президент на републиката. Валери се оказва в ролята на Първа дама, но с неясен статут.

Сензационните разкрития за аферата на държавния глава с актрисата Жюли Гайе през януари 2014 г. слагат край на близо деветгодишната им връзка. И карат Валери да посегне на живота си.

Валери Трирвильор: Властта погуби връзката ми с Оланд

Валери Трирвильор вече може да не е първа дама на Франция, но това не означава, че е обречена на мълчание, пише днес френският в. "Фи...

В своята откровена изповед тя разкрива шокиращи подробности от съвместния им живот. След раздялата им Оланд й изпраща по десет есемеса на ден, молейки я за прошка. Валери обаче решава да продължи живота си без него.

И да разкрие на читателите истината. За неустоимото привличане, безумната любов, лъжите, изневярата, гнева и страданието. За властта, която променя президента и разяжда като киселина любовта им.

"Благодаря за преживяното" се превръща в най-бързо продаваната книга във Франция за всички времена. За първи път в историята животът на действащ държавен глава е описан толкова откровено и скандално от бившата му партньорка.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Европа