Англия, Франция и Белгия са големите фаворити на Евро 2021 според Bwin

7585
Англия, Франция и Белгия са големите фаворити на Евро 2021 според Bwin
Снимка: Getty Images/Guliver

Чакането на Европейското първенство по футбол на УЕФА е едно от най-дългите за футболните фенове в историята на играта. Феновете приемаха появата на любимите си международни играчи за даденост и като изключим световните войни, то те не са чакали повече от две години между големите футболни турнири. В средата на глобална здравна пандемия, отмяната на Евро 2020 бе сериозен удар по всеки истински футболен фен. Европейското първенство сега ще се проведе през лятото на 2021 година и по предварителен план в цяла Европа, но започва и завършва на Уембли, където всеки английски привърженик ще се надява, че спомените за Евро '96 се завръщат отново. Нека да разгледаме най-новите коефициенти на BWIN за фаворитите на Евро 2021 в настоящия момент.

В момента три отбора привличат повече активност за залагане от повечето тимове и всеки от трите може да даде убедителен аргумент, че заслужава да бъде отпред като фаворит на залаганията на Евро 2021. Най-новите коефициенти за спечелване на европейските финали в Bwin определят Англия за фаворит на турнира.

Световното първенство през 2018 г. беше добра демонстрация за таланта на тима на Гарет Саутгейт, но Хърватия успя да ги елиминира на полуфинала на световното първенство. Това за Англия бе най-добрият шанс за участие във финала на Световната купа в последния половин век, но бе пропуснат, след което тимът не успя да се справи и с Белгия за бронзовите медали. Докато Англия се подобри през последните години и месеци, те все още изглеждат колебливи на много важни позиции и може да не заслужават челното си място в коефициентите за победител на Евро 2021 в bwin. Трудно е да се каже кой е най-добрият им централен защитник, системата на полузащитата е безспорно неоформена и отпред няма надеждна алтернатива за Хари Кейн.

Вторият голям фаворит на надпреварата е Белгия

Белгийците имат един от най-добрите отбори на национално ниво в момента. С комбинация от атакуващ нюх и защитници, които са на върха в кариерата си, изглежда, че Белгия може да бъде неудържима. Но в реално изражение кои големи отбори са побеждавали в наистина състезателни игри? Нека да разгледаме Белгия като фаворит на евро финалите. Още на Мондиал 2018 единственият отбор, който Белгия победи в груповата фаза, беше Англия.В останалите директни елиминации,  Белгия спечели страхотна победа срещу Бразилия, но се измъкна срещу Япония, като спечели с 3:2 и загуби от Франция, където бяха тактически надиграни. Това все още е голяма опасност да се случи отново на Евро 2021, където е много вероятно те да се изправят срещу Франция на някакъв етап в елиминационната фаза.

Франция е в топ 3 на фаворитите за спечелването на Европейското първенство

„Петлите“ са настоящите победители в Световната купа и след като спечелиха първото си Световно първенство през 1998 г., спечелиха следващото Европейско първенство, макар и не без малко затруднения. На финала Франция губеше от Италия до 93-ата минута, когато гол на Силвен Вилтор вкара срещата в продължения, където Давид Трезеге вкара победния „Златен гол“. Въпреки че няма да се изисква подобно нещо, за да спечели Евро 2021, Франция е много по-добър залог предвид коефициентите на Bwin, тъй като те имат прикритие в различни жизненоважни позиции на  терена. Те имат Н'Голо Канте и Пол Погба в полузащита, а а в така имат различни начини да надвият своите опоненти, с хитростта и опита на Оливие Жиру, бързината на Килиан Мбапе и голмайсторския нюх на Антоан Гризман. Малко изненадващо е да видим, че Франция има по-малки шансове от Англия и Белгия на Евро 2021, но това може би е защото са в най-тежката група в турнира с Германия, Португалия и Унгария.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ФУТБОЛ СВЯТ:

Решено! Арлен Слот наследява Юрген Клоп в Ливърпул

Илия Груев и Лийдс сгафиха, а Лестър се завърна във Висшата лига (ВИДЕО)

Резервите на Реал Мадрид излъгаха Сосиедад, турски вундеркинд блести (ВИДЕО)

50 дни до ЕВРО 2024: Група D - Кандидат-шампиони, българска следа и огромна липса

Швеция отказа да въведе ВАР в местното футболно първенство

Манчестър Сити разгроми Брайтън и крачи уверено към върха (ВИДЕО)

Потвърдено: Ливърпул е в преговори за нов мениджър, който е уверен, че ще наследи Клоп

Гол в 95-ата минута донесе успеха на Рома при преиграването с Удинезе (ВИДЕО)

Неочакван обрат: Шави остава начело на Барселона

Класен финт и перфектна асистенция: Мбапе твори във Франция (ВИДЕО)

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Футбол свят