Бербатов: Правя специални неща, ако ми гласуват доверие

5171
Бербатов: Правя специални неща, ако ми гласуват доверие

Двата гола на нападателя на Фулъм Димитър Бербатов във вратата на Уест Бромич се превърнаха в основна тема на английските журналисти. Всички отчитат бляскавото завръщане на българина на терените във Висшата лига. Единствено Бербатов не се поддава на всеобщия възторг. Той скромно коментира изявите си пред “Индипендънт”, предаде БГНЕС.

“Ако чувствам доверието на треньора, мога да направя специални неща на терена. Щастлив съм от представянето ми в първия мач като титуляр във Висшата лига от много време насам. Аз просто искам да играя във всеки мач. Да съм здрав, да нямам контузии. Тогава и привържениците ще могат да видят на какво съм способен. Какъв футбол играя”, коментира Бербатов пред изданието.

Той бе попитан и на коя позиция се чувства най-удобно, след като в мача срещу Уест Бромич в определени моменти се върна в халфовата линия, за да отвори пространства за съотборниците си. Нещо повече, феновете на Фулъм видяха от него и няколко шпагата и здрави единоборства за топката.

“За мен най-важното е да съм на терена. Позицията няма значение след като играя”, допълни нападателят.

Мениджърът на тима Мартин Йол също взе отношение по темата Бербатов.

“През миналата година, при загубата ни с 0:5 от Юнайтед попитах Димитър дали иска да дойде при нас, но той ми каза - не. Сега съм изключително щастлив, че го имам в отбора. Той е футболист, който може да играе навсякъде по света, а избра Фулъм. Той беше на летището и чакаше полета за Италия, когато му се обадих. Страхотно е, че прие офертата, макар че честно казано изобщо не очаквах футболист от неговия калибър да дойде при нас”, коментира Йол.

Наставникът разясни и какви точно са били колебанията на Бербатов преди да приеме офертата на Фулъм.

“За да го убедя използвах всевъзможни аргументи. Казах му, че това е клубът с най-големи традиции в Лондон, а това беше важно, защото той е живял в този град и е свикнал с него. Освен това го убедих, че ще играе много мачове, а това беше важно за него. Единственото, което Бербатов ме попита, е: Мислиш ли че феновете ще ме приемат добре? Отвърнах му, че не само ще го приемат, те направо ще се влюбят в него. И ето, те вече са влюбени”, завърши Йол.

Редактор: Сияна Любомирова

Фиорентина изригна: Бербатов, плати си билета!

Шефовете на Фиорентина още не могат да преглътнат обидата, която им нанесоха Димитър Бербатов и неговият агент Емил Данчев.  Сега ...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Футбол свят