Гуардиола към Пелегрини: Долу ръцете от Нойер!

16184
Гуардиола към Пелегрини: Долу ръцете от Нойер!
Снимка: Getty Images/Guliver

Преди двубоя от последния кръг в груповата фаза на Шампионска лига, тази вечер, Гуардиола даде да се разбере, че поне на този етап за трансфер на Нойер не може и да се предполага дори. Факт е, че германците, по принцип, имат една от най-добрите школи за вратари в Европа и света.

На въпрос към Гуардиола от Daily Mail дали би се разделил с Мануел Нойер, испанецът отговаря категорично: "Няма шанс".

Пелегрини иска от отбора си победа над Байерн

Мениджърът на "Манчестър Сити", Мануел Пелегрини, е поставил за цел на момчетата си да минат през "баварците" тази вечер и така да демо...

Освен всичко друго, в момента "Байерн Мюнхен" няма нужда да продава играчи, защото отборът се представя перфектно, а и финансовият им баланс е много добър.

Слуховете за преминаване на Нойер в "Манчестър Сити" се подхраниха от факта, че Джо Харт загуби титулярното си място, а очевидно "Сити" се стремят към нещо изключително в настоящата кампания. По всичко личи, че Харт ще получи шанс да играе срещу "Байерн" довечера, като едно добро представяне отново може да върне доверието на Пелегрини към него.

"За него това е много важна среща и не трябва да мисли за миналото, а за бъдещето. Доверявам му се. Най-важното бе да се класираме напред, а не да решаваме групата тук - в Мюнхен", коментира Пелегрини.

Мениджърът на "гражданите" е първият, който успява да класира тима напред в надпреварата. Ако "Сити" искат да оглавят групата довечера, то трябва не само да победят на "Алианц Арена", но това трябва да стане с три или повече гола разлика.

Гуардиола: Хайнкес ми завеща перфектният отбор

Пеп Гуардиола благодари на Юп Хайнкес, че му е оставил перфектен отбор, след като напусна през лятото. „Баварците“ направих...

Със сигурност обаче довечера ще се получи интересен двубой.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Футбол свят