Клиестан: Ибрахимович ми се присмя на мустака

14207
Снимки: Getty Images/Guliver

Американският футболист и състезател на „Андерлехт” се оплака, че по време на двубоя с „ПСЖ” в Шампионска лига тази седмица, Ибрахимович го провокирал. Саша Клиестан взе участие за белгийците, които спечелиха първата си точка в турнира след 1:1. Тя даде поне малко кураж на „Андерлехт”, след като преди две седмици бяха разгромени от „ПСЖ” с 5:0, а Ибра вкара четири от попаденията.

„След съвсем нормална борба за топката, Златан се обърна и ме провокира относно мустака ми. „Наистина е ужасен”, каза ми той. Аз пък му отвърнах, че трябва да помисли за носа си”, казва Клиестан пред белгийски медии.

ПСЖ се интересува от Педро Родригес

Шампионът на Франция ПСЖ се ослушва за трансфер на нападателя на Барса Педро. Според в. "Марка" французите предлагат 40 млн. евро з...

Преди година Ибрахимович отново се прояви с поведението си, а капитанът на Фарьорските острови, Фроди Беняминсен, го класифицира като „арогантен, мръсник и дечко”, след обидата на шведа по повод националния отбор на Фарьорите, наричайки състезателите им „сбирщина рибари”.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com