Ла Лига се завръща - Барселона ли ще спечели титлата?

1443
Ла Лига се завръща - Барселона ли ще спечели титлата?
Снимка: Getty Images

Бяха подновени мачовете от испанската Ла Лига, а голямата интрига, разбира се, е шампионската титла. Към момента Барселона е лидер във временното класиране с преднина от три точки пред Реал Мадрид, но с оставащите толкова мачове до края, развръзката тепърва предстои.

В активната спортна секция на winbet.bg могат да бъдат открити всички събития от Ла Лига, а днес ще обсъдим дали каталунците действително имат шанс да се върнат на върха в Испания.

Барселона изглежда различно при Шави

“Лос кулес” имаха няколко “нулеви” години в Ла Лига, но по всичко изглежда, че с Шави Ернандес те отново напипват верния път. През уикенда Барса спечели убедително Суперкупата на Испания в “Ел Класико”, а за тях това бе първи трофей при Шави и след напускането на Лионел Меси.

В този състав на Барса има впечатляващ микс от младост и опит. От една страна, футболисти като Серхио Бускетс, Жорди Алба и Роберт Левандовски са видели всичко във футбола, а от друга имаме млади звезди като Педри, Гави, Роналд Араухо, Ансу Фати и др. Конкретно Гави се представи блестящо във финала за Суперкупата срещу Реал Мадрид, отбелязвайки един гол и асистирайки за другите два.

Реал Мадрид никога не е за отписване

Реал Мадрид не е отбор, който може да бъде отписан в нито един момент. Въпреки загубата за Суперкупата и изоставането в класирането, действащите шампиони остават сред претендентите за титлата. “Лос меренгес” имат достатъчно време до края на сезона, за да се върнат в релси и да покажат истинските си възможности.

Ветераните в средата на терена Лука Модрич и Тони Кроос вече не са първа младост, но мадридчани предвидливо привлякоха млади попълнения като Орелиан Чуамени и Едуардо Камавинга. От друга страна, в атака Карим Бензема остава един от най-добрите в света, а Винисиус и Родриго внасят не само класа, но и ентусиазъм на млади футболисти. В защита Дейвид Алаба много липсваше за Суперкупата на Испания, но с неговото завръщане отбраната на Реал Мадрид отново ще се върне на познатите висоти.

Бонус Календар Януари в WINBET

До края на месеца всеки регистриран потребител на WINBET може да се възползва от офертата “Бонус Календар Януари”, следваща принципа “бонус всеки ден”. Всички клиенти на оператора могат да отворят къщичката, съответстваща на датата в календара. Там потребителите на най-големия игрален сайт у нас ги очакват кеш бонуси (с или без депозит), безплатни игри и безплатни залози. Къщичките обаче не могат да бъдат отваряни със задна дата.

Нови спортни функционалности в платформата на WINBET

Потребителите, обичащи да правят спортни залози, могат да се възползват от новите функционалности на WINBET в раздел “Спорт”. “0% Марж”, например, осигурява повишени коефициенти за избрани събития и пазари, докато “Ранно изплащане” позволява автоматично затваряне на залог, ако подкрепеният от потребителя отбор поведе с два гола разлика. Внимание заслужава и инструментът “Бонус Колонка”, при който нарастването на една права колонка откъм брой събития ще доведе и до допълнителен бонус. За феновете на акумулаторите е предвидена и функцията “Застраховка Колонка”, при която потребителят ще получи безплатен залог, ако му “избяга” само една среща във фиша.

Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg и на winbet.bg.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ФУТБОЛ СВЯТ:

Спорт по телевизията днес – 16 май 2024 г.

Стоилов разкри формулата за успех в Гьозтепе, но отсече: Не сме готови за елита

Ето кога ще стане ясен новият отбор на Килиан Мбапе

Реал Мадрид иска една от големите звезди на Ливърпул

При сбогуването на Мбапе с "Парк де Пренс": ПСЖ загуби от средняк (ВИДЕО)

Аталанта подчини Рома и влетя в топ 5 на Серия А, Юве се издъни срещу последния (ВИДЕО)

Леверкузен пренаписва историята всеки мач! Разгром с 5 гола за 50-и двубой без загуба (ВИДЕО)

Арсенал превзе "Олд Трафорд" и продължава да мечтае да стане шампион (ВИДЕО)

Президентът на Франция разкри новия отбор на Мбапе (ВИДЕО)

Селтик отказа Рейнджърс в дербито на Шотландия и вече докосва титлата (ВИДЕО)

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Футбол свят