Моуриньо: Вкараха ни смешни голове, но ще дадем всичко за да продължим

5760
Моуриньо: Вкараха ни смешни голове, но ще дадем всичко за да продължим

Челси има сили да се класира на полуфинал в Шампионската лига. Такова е мнението на мениджъра на лондончани Жозе Моуриньо въпреки вчерашната загуба с 3:1 от ПСЖ и посредствената игра, особено през второто полувреме.

"Във футбола няма нищо невъзможно. Затова в реванша имаме шансове, макар да е много трудно за обрат. Само можете да бъдете сигурни, че ние ще дадем всичко от себе си, за да продължим напред", сподели Моуриньо след двубоя.

Специалният не скри разочарованието си от представянето на отбора му в защита. Според Моуриньо и трите гола на парижани са паднали след груби грешки на отбраната.

„Кейхил каза, че са ни вкарали лесни голове, аз бих ги нарекъл направо смешни. Играхме срещу добър отбор с прекрасни нападатели и очаквах, че те ще ни вкарат фантастични голове, а не такива, каквито ни вкараха тази вечер. При първото попадение зaгубихме лесно топката и направо я подарихме на нападателя. При второто попадение нямаше никой, който да ни притеснява, но ние си вкарахме автогол. Подредбата ни в защита не бе правилна. Третият гол пък бе прекалено лесен, както го нарече Гари, но според мен бе направо смешен” – ядосано заяви Жозе Моуриньо.

Следващия вторник е реваншът на "Стамфорд Бридж". Халфът на лондончани Рамиреш е наказан след натрупани жълти картони, което е допълнителен проблем за португалския специалист.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Футбол свят