След седмица Англия и Германия в сблъсък на Уембли

15686
Снимки: Getty Images/Guliver

Треньорът на Германия, Йоахим Льов, коментира, че двубоят ще е една много ползотворна подготовка за финалите в Бразилия следващото лято. „Немската машина“ завърши на върха на класирането в своята квалификационна група с 28т., без загуба и само един равен от 10 срещи, и излиза на 19-ти ноември в приятелски мач с Англия. Колко ще е приятелско темпото на двубоя обаче е въпрос. Англичаните също завършиха на първо място в групата си без загуба с 22т. актив.

„Уембли“ е легендарен. Чест е за всеки играч да излезе на зеления му килим. Атмосферата ще е като в Бразилия, а всеки двубой с англичаните е много вълнуващ за нас. Това ще е един емоционален завършек на една, ползотворна и изпълнена със спортни събития за нас и отбора ни, година. Успяхме да се класираме директно за световните финали в Бразилия през следващото лято и през следващите месеци ще се трудим здраво, за да се представим по подобаващ за Германия начин следващото лято“, коментира Льов пред официалния сайт на английската футболна асоциация.

ФИФА започва разследване срещу Англия и Полша

ФИФА започва дисциплинарна процедура срещу Английската и Полска футболни асоциации след изиграната световна квалификация на 15-ти този ...

Освен Англия, до края на годината ще има още едно „приятелско“ национално дерби, а именно Италия - Германия, който ще се играе този петък.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Футбол свят