Зверски сблъсък на Диего Коща с гредата, Симеоне успокоява, че не е зле

7406
Зверски сблъсък на Диего Коща с гредата, Симеоне успокоява, че не е зле
Снимка: Getty Images/Guliver

Изключително сериозен удар претърпя „Атлетико Мадрид” след снощния си мач със застрашения от изпадане „Хетафе”. Дюшекчиите спечелиха с 2:0, но победата им може да се окаже пирова, тъй като звездата им Диего Коща се контузи.

Сакатлъкът стана при втория гол на „Атлетико”, след като Коща на шпагат засече прострелен пас по земя на далечната греда. При засилката и от инерцията обаче роденият в Бразилия испански национал се блъска в дясната греда, удряйки точно левия си крак, където вече имаше травма. Нападателят веднага беше изнесен на носилка, а от кадрите се видя сериозно количество кръв по пищяла му.

Моуриньо надцаква Венгер за Диего Коща

Мениджърът на "Челси" Жозе Моуриньо е решил да се бори за подписа на нападателя на "Атлетико Мадрид" Диего Коща в края на сезона, пише ...

По-късно, в Twitter, треньорът на „Атлетико” Диего Симеоне написа с чувство за хумор: „Спокойно, не е страшно, просто Диего трябваше малко да оправи гредата”.

По-рано в мача „Атлетико” получи право да изпълни дузпа, но Коща пропусна, след като фен на домакините, застанал зад вратата им, си свали гащите и му показа задните си части. Не е ясно дали това е решаващата причина за пропуска, но е факт, че Коща не вкара.

За „Атлетико” тепърва предстоят решаващи мачове – те играят на полуфинал в Шампионската лига с „Челси”, а в Испания водят с три точки на „Реал Мадрид” – 82:79, при още пет кръга до края на първенството и гостувания на „Валенсия” (27 април) и „Барселона” в последния кръг на Примера на 5 май.

Челси загуби Азар за първия полуфинал в Шампионската лига

Отборът на Челси няма да може да разчита на най-добрия си футболист през този сезон Еден Азар в първата полуфинална среща в Шампиоската...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Футбол свят