X
 
 

Дарителска акция за недоносени бебета в бургаска болница

4303 0
photo of Дарителска акция за недоносени бебета в бургаска болница
Снимка: УМБАЛ Бургас
Участниците в инициативи на организацията 5kmrun дариха термолегло за недоносени бебета. То е закупено с пари от благотворителни бягания и беше предоставено на УМБАЛ Бургас.

В спортните надпревари са участвали жители на София, Пловдив, Варна и Бургас. Дарението е на стойност 14 400 лева, като парите са събрани от хората участвали в мини маратоните и от различни фирми.

Ученици от Търговската гимназия в Бургас помагат на недоносени бебета

Учениците са изработили сувенири с логото на гимназията, които са подредили в благотворителен базар. Цялостната идея, дизайнът и направ...

Термолеглото е специално за нуждите на Отделението по неонатология.

"Благодаря на всички хора, които отделиха от времето си да бягат и да даряват. Чудесно е, когато такава кауза обедини толкова много хора и се увенчае с успех.

В отделението имаме едно термолегло, но имахме голяма нужда от второ поради увеличение обема на нашата работа", каза д-р Мирослава Колева от Отделението по неонатология. Заедно със свои колеги лекарката също пробяга 5 километра в Бургас.

Откриха специална стая за недоносените бебета и техните родители в УМБАЛ Бургас

Бургаската многопрофилна болница има стая за родители на недоносени деца. Официалното отриване на семейната стая се състоя днес в Отдел...

Термолеглото ще помогне за по-лесната адаптация на най-малките пациенти на болницата към нормалната температура. Датчици и лампа за фототерапия са част от неговото оборудване. Апаратът е последен модел медицинско изделие и е много лесен за обслужване твърдят специалисти.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
missing image
ЛЮБОВЕН хороскоп за 19-20 октомври

Овен Много е вероятно да се почувствате неудовлетворени от връзката си. Емоциите ще се дължат на възникнал спор, но не правете генерални заключения....