Майката на четиризнаците: Очаквахме едно бебе, а се появиха четири

21185
Майката на четиризнаците: Очаквахме едно бебе, а се появиха четири

Винаги съм си мислела, че ще имаме едно дете и изведнъж се появиха четири. Просто е много шокиращо. Това каза развълнуваната майка на четиризнаци, които се родиха пред два дни в Русе - Севдие Ахмедова пред Нова телевизия.

"Не мога да го осъзная още, че имаме 4 деца", казва днес Севдие - след осем тежки години на непрекъснато чакане да се появи бебе.

Четиризнаци се родиха в Русе

Четиризнаци се родиха в Русе. 31-годишната Севдие Ахмедова очаквала три деца, макар докторите да са имали подозренията за още едно. Б...

"Очаквахме едно момиченце. После при ранната бременност, когато си направи тест и ходи на преглед, се появиха две. След това станаха три. И като ходихме по София на прегледи пак си бяха три. И накрая се родиха четири", разказа щастливият татко Ерхан Ахмедов.

За осемте години, в които Севдие е изживяла това, не пожела да говори, защото е много лично и защото от вчера тя вече е майка на четири деца.

Заченала е бебетата чрез вътрематочна инсеминация в клиника в София. Сега, макар и много уморена и все още отпаднала след раждането, Севдие не престава да благодари на лекарите за грижите.

В операцията на Севдие са участвали екип от 17 лекари и акушерки. Бебетата са в добро състояние. Най-малкото новородено е с тегло 1 300 грама, а най-голямото - 1 600. Бебетата са в добро здравословно състояние.

Майката сама избрала имената на децата си. Двете момиченца ще се казват Бенит и Севи, а двете момченца - Енис и Ранис.

Напрежението между САЩ и Русия след срещата на Г-20 остава

Двудневната среща на лидерите на Г-20 завърши без да има яснота по ключови въпроси от световен мащаб. Самата среща се характеризира с ...

В рода на семейството има близнаци, но четиризнаци се разждат за първи път. Това е събитие и за Русе - такова събитие се случва за първи път в региона от повече от половин век.

Тепърва предстои в дома на семейство Ахмедови да настъпят промени. Раждането на четиризнаци сварило неподготвени родителите и техните близки.

„Още не сме готови. Ще ги настаним, където можем, поръчали сме си едно легълце само за тях", заяви развълнуваният баща Ерхан Ахмедов.

Семейството ще получи финансова помощ от община Русе и ще бъде настанено в двустайно общинско жилище, също ремонтирано от кметството.

Добрата новина идва само ден след като четиризнаците се появиха на бял свят.

Дилма Русеф спря подготовката си за визита в САЩ

Бразилският президент Дилма Русеф отмени подготовката за визитата си в САЩ, съобщи нейна говорителка. Причината вероятно е конфликтът...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Добрите новини