Учебник за добро написаха деца от Симитли

6894
 Учебник за добро написаха деца от Симитли
Снимка: Thinkstock/Guliver

Деца от Симитли „написаха” магически учебник за добро, съобщиха от пресцентъра на Община Симитли. Необикновеният празник е „репетиран” цяла година, а резултатът шашна майки, татковци, каки и баби на малките мечета от „Ян Бибиян”.

Празникът на добрината и добрите думи бе финалът на мини проект, по който педагозите Бялкова и Карадакова работеха през цялата учебна година, съвместно с родителите на децата от група „Мечета” в „Ян Бибиян” в град Симитли.

2,6 по Рихтер край Симитли

Земетресение с магнитуд 2,6 по скалата на Рихтер е регистрирано на територията на България, съобщиха от Геофизичния институт на БАН. З...

На необикновеното тържество децата дадоха добър урок на възрастните по доброта. Дори и един ден от годината те не са си позволили да лъжат и да не бъдат учтиви помежду си. През цялата учебна година са възпитавани в толерантно отношение към другите и използване на вежливи изрази. Те бяха малки вълшебници и феи, които с пръчица в ръка създадоха магически учебник, който се нарича „Доброта”.

Макар и невидим за околните, този учебник завинаги ще остане в сърцата на малчуганите и ще им сочи правилния път в живата. В урока по доброта, блесна и възпитаник със специални образователни потребности, който доказа къде е неговото място и показа невероятен стил в танца „ Принцесата с добро сърце”.

Гости на необикновения празник на добрината бяха родители и близки на децата, директорът на ОДЗ „Радост”, чийто филиал е „Ян Бибиян” Теменужка Матова, ресурсният учител от гимназията в Симитли Цветанка Ралинска.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Добрите новини