X
 
 

Община Ивайловград участва във Фестивала на железниците в Амиен

1302 0
photo of Община Ивайловград участва във Фестивала на железниците в Амиен
Снимка: Община Ивайловград
Служители от Общинска Администрация - Ивайловград представиха България в четвъртото издание на Фестивала на железниците, провеждащ се във френския град Амиен.

Специалният щанд, на който се представиха всички туристически дестинации в община Ивайловград, както и железниците в България, бе посетен както от гостите на фестивала, така и от кмета на побратимения ни град Лонго, г-жа Колет Фине, и г-жа Николет – общински съветник от гр. Лонго.

В своето слово по повод откриването на Фестивала на железниците, г-жа Фине, изказа своята благодарност за участието на ивайловградчани в празника, и лично честити 10-те години от побратимяването между двата града, които се отбелязаха в Ивайловград преди месец.

Нашите представители имаха възможността да посетят град Амиен - родното място на президента Макрон, града където Жул Верн прекарва последните си години от живота, университета "Жул Верн", река Сома и уникалната катедрала, която е и най-голямата в страната.

„Това бяха два дни изпълнени с много незабравими срещи, музика, настроение, особено внимание и топло отношение към нас.” – споделят те.

Четвъртото издание на Фестивала на железниците завърши с награда за участие за щанда на Ивайловград.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
Последно в Актуално