Специален детски влак ще зарадва децата на 1 юни в Димитровград

5326
Специален детски влак ще зарадва децата на 1 юни в Димитровград
Снимка: Thinkstock/Guliver

„Холдинг БДЖ” ЕАД ще подари на децата на Димитровград пътуване със специален детски влак по случай Международния ден на детето – 1-и юни. Инициативата ще бъде осъществена по молба на община Димитровград и ще се проведе под егидата на министъра на транспорта, информационните технологии и съобщенията Ивайло Московски. Това съобщиха от пресцентъра на „Холдинг БДЖ” ЕАД.

В деня преди празника, на 31-и май (неделя), малчуганите от община Димитровград ще имат възможност да се возят безплатно на детския влак, който ще пътува по маршрут от Димитровград до Първомай и обратно.

Радан Кънев се извини на колегите си, че се е захванал с Репуц

Не коментирам г-жа Репуц от шест месеца. От момента, в който допусна да стане единственото (макар и калпаво, но друго няма) оръдие в п...

Точно в 12:00 ч. празнично украсена дизелова мотриса „Дезиро” ще посрещне своите малки пътници и техните родители на димитровградската жп гара. Във влака за децата също ще бъдат подготвени изненади, а за да бъде тяхното пътуване още по-реалистично билетите им ще бъдат продупчени и проверени от истински кондуктор. За по-голяма част от малчуганите разходката с влак от Димитровград до Първомай и обратно ще бъде ново преживяване.

Поради големият интерес към детското влакче, мотрисата ще направи още един курс между Димитровград и Първомай, като вторият влак ще потегли от гара Димитровград в 12:55 ч. Заявки за места и вземане на безплатни билети за специалния детски влак ще могат да бъдат направени на касата на Общинския драматичен театър „Апостол Карамитев“ в Димитровград.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com