Задържаха зам.-шефа на митница Свиленград

111483
Задържаха зам.-шефа на митница Свиленград
Снимка: БГНЕС

Заместник-директорът на митницата в Свиленград Георги Костадинов Георгиев е задържан при акция на Държавна агенция "Национална сигурност" (ДАНС) и прокуратурата. Информацията съобщиха за БТА източници от разследването.

В дома на митничаря е намерен наркотик. Първоначалните данни сочат, че това е хероин, около 1,5 кг.

Арестуваха двама, били с колове човек във Варненско

Полицията в община Провадия, област Варна е арестувала двама души, които са нанесли побой на 54-годишен мъст с колове. Драмата се е раз...

Според различни информации от ДАНС нито потвърждават, нито отричат информацията. Въпреки това от агенцията са заявили, че по-късно днес ще съобщят данни от акцията, ако бъде получено разрешение от прокуратурата за това.

По информация от Свиленград в момента около дома на Костадинов има полицаи и най-вероятно тече претърсване на къщата, информира Дарик радио.

Говорителят на Mитница Свиленград Диана Маркова нито потвърди, нито отрече информацията за ареста. По нейните думи днес Костадинов не е бил на работа и в момента няма информация за проведената от ДАНС акция. Шефът на хасковскoто подразделение на Агенцията за национална сигурност Павел Несторов твърди, че не е запознат с разработката срещу митническия началник, информира БНР.

През месец август миналата година началникът на митницата в Свиленград беше освободен от поста. За временно изпълняващ длъжността беше избран дотогавашният заместник Георги Костадинов Георгиев. В последствие шефският пост беше заето от 42-годишният Валери Стайков.

Зам.-кметът на Плевен остава в ареста

След като в началото на работната седмица заместник-кметът на Плевен Алексей Зелов беше арестуван в операция на ДАНС заради подозрения ...

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com