Действат ли билковите хранителни добавки при проблеми с половата система?

830
Действат ли билковите хранителни добавки при проблеми с половата система?
Снимка: iStock/Guliver

Сексуалната дисфункция е често срещан проблем при мъжете. Независимо от тяхната възраст и физическа активност може да се окаже, че състоянието е предизвикано от редица обстоятелства. Не подценявайте причините, тъй като те се дължат както на физически смущения така и на психологични аномалии. Сексуалната активност за мъжа е особено важна. Тя влияе на цялостното здраве на организма както и на самочувствието му. Що се отнася до това да се решат възникналите проблеми със сексуалната дисфункция е важно да отбележим, че консултацията с лекар е препоръчителна. Установяването на причинителя на състоянието е в основата на това да се препоръча vip билкова хранителна добавка или пък да се приложи по-дълъг курс на лечение с друг медицински препарат.

Причини за поява на проблеми с половата система при мъжете

Лишаването на двойката от пълноценен сексуален живот дава отражение и върху отношенията между индивидите. Неудовлетвореността води до раздразнителност, липса на комуникация, търсене на друг партньор, който да осигури липсващата емоционалност и физическа близост.  Не винаги, но се случва именно проблемите с еректилната функция да бъде причина за раздяла, което обяснява и търсенето на решение при наличие на такъв тип симптоматика.

Лекари съветват преди всичко да бъдат назначени изследвания, които да установят реалната причина за състоянието. При мъже в активна възраст и видимо без здравословни проблеми се оказва нетипична липсата на сексуална активност и понижено либидо. Сексуалните проблеми може би се дължат на:

- Сърдечно-съдови проблеми;

- Хормонален дисбаланс;

- Диабет;

- Хронични болести;

- Чернодробна недостатъчност;

- Прекомерна употреба на алкохол;

- Наркотична зависимост;

- Прием на някои лекарства като антидепресанти и други.

Освен тези чисто физиологични фактори, които влияят върху сексуалната активност не са рядкост и психични причини. Такива са стрес, напрежение на работното място, депресия, липса на самочувствие и други.  Тези нарушения могат да бъдат коригирани с помощта на vip билкова хранителна добавка като идеята е да се приложи максимално безобидно и безопасно за здравето решение.

С какви проблеми се справя хранителната добавка VIP?

Продукти в аптечната мрежа, които са предназначени за лечение на редица проблеми с половата система има всякакви. Но основната цел е не просто да се постигне моментен ефект, основан на химическа реакция просичаща в организма, а да се нормализира естествената функция на половата система. Сред често разрешимите проблеми, благодарение на висококачествената билкова добавка са:

- Еректилна дисфункция;

- Нарушена еякулация;

- Ниско либидо;

- Болезнена еякулация и други.

VIP хранителна добавка е доказано ефективно решение, което атакува изложените симптоми. В зависимост от причината за възникване на сексуалните смущения можете да се възползвате от прием на билковия продукт с оглед на това да постигне удовлетвореност при интимни моменти с партньора. Предимствата на добавката са в това, че не предизвиква зависимост и е напълно безопасна за здравето предвид изцяло билковия състав.

Действие и дозировка

Използването на различни видове хранителни добавки, които подобряват сексуалните смущения при мъжете е добре да бъде контролирано от лекар. Обикновено се стартира с прилагането на максимално безобидни билкови решения, които са способни да повлияят доста ефективно на възникналите сексуални смущения. Подобряването функцията на половата система се изразява в:

- Повишаване броя на сексуалните контакти;

- Подобряване на самооценката на индивида;

- Повишава се подвижността на сперматозоидите;

- Повлиява на либидото;

- Увеличава интересът към партньора;

- Осъществява контрол върху еякулацията и други.

Използването и дозирането на VIP билкова хранителна добавка е описано детайлно в листовката за пациента. Препоръчителна е употреба на една доза 30 – 40 минути преди стартиране на сексуалната игра. Имайте предвид, че при употреба на алкохол е възможно ефекта да настъпи при по продължителен интервал и да се забави очаквания резултат. В състава на билковата добавка влизат петмез от черница, джинджифил, жен шен, бабини зъби и други, посочват от APOS

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЗДРАВЕ:

Кой НЕ трябва да яде варени яйца

Чао на високото кръвно - тези супер трикове вършат чудеса

Лекар: Тези храни водят до диабет дори и ако не ядете захар

Може ли да се яде козунак при диабет?

Магнитните бури ви влиият неприятно? Открийте тук дали сте метеозависими - веднага ще ви стане ясно

Лекар: Дори най-мазното месо няма да вдигне холестерола, ако го ядете с това

3 здравословни навика, които са пагубни за черния дроб

Колко яйца може да изядете наведнъж - съвет от лекар

Какво може да ядете на Великден, ако имате диабет

Лекар: Направете това, за да НЕ напълнеете след празниците

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com