X
 
 

Храни според кръвната група

21571 1
Храни според кръвната група
Снимка: Pixabay.com
Може ли храненето въз основа на кръвната ви група да ви помогне да се отслабнете и да станете по-здрави? Храни според кръвната група - това е идеята зад кръвната диета, създадена от науропат Питър Д'Адамо.

Той твърди, че храните, които ядете, реагират химически с вашата кръвна група. Ако следвате диета, предназначена за вашата кръвна група, тялото ви ще усвоява храната по-ефективно. Ще отслабнете, ще имате повече енергия и ще се чувствате по-здрави.

Какво да ядем според кръвната група

Ето какво препоръчва Д'Адамо за всеки тип:

12 невероятни факта за кръвните групи

Да знаете кое е кръвната ви група е от решаващо значение по всякакъв вид причини - от това да знаете от кого можете да приемете кръвопр...

Кръвна група О: Диета с високо съдържание на белтъчини, домашно пилешко месо, риба и зеленчуци. Препоръчват се различни добавки, за да помогнат при проблеми с корема и други характерни проблеми, за нулева кръвна група.

Кръвна група А: Диета без месо, базирана на плодове и зеленчуци, бобови растения и пълнозърнести храни - в идеалния случай, органични и пресни. Хората с кръв от тип А имат чувствителна имунна система.

Кръвна група Б: Избягвайте царевицата, пшеницата, елдата, лещата, доматите, фъстъците и сусамовите семена. Пилето също е проблематично, казва Д'Адамо. Той насърчава яденето на зелени зеленчуци, яйца, определени меса и млечни продукти с ниско съдържание на мазнини.

Кръвна група АБ: Храните върху които да се съсредоточите включват тофу, морски дарове, млечни продукти и зелени зеленчуци. Хората с кръв от тип AB са склонни да имат ниска стомашна киселина. Избягвайте кофеин, алкохол и пушени или сушени меса.

Вижте коя кръвна група е най-слаба и най-податлива към заболявания

Видовете кръвни групи и какво означават те

Кръвни групи, това са антигенни с индивидуален характер и принадлежат на червените кръвни клетки. Те се определят, чрез идентифициране ...

Ако още не знаете кръвната си група, ще трябва да разберете това. Резултатите ще определят точно какво трябва да направите.

В зависимост от кръвната ви група може да се наложи да ограничите силно храните, които ядете.

Вашата кръвна група ще определи вашия списък за пазаруване и вашият избор, когато се храните.

източник: www.webmd.com

 

Actualno.com

Етикети:

  • Анонимен 1 Анонимен преди 4 седмици Профил на трол?
    "Диета с високо съдържание на белтъчини, домашно пилешко месо, риба и зеленчуци и лек за зърнени храни, боб и млечни продукти.", какво точно иска да каже автора, ей творци, ама превеждайте, приписвайте и внимавайте какво пишете, все пак трябва да има и някакъв ясен смисъл натвореният шедьовър.
Съвет за всяка зодия за месец МАРТ
Съвет за всяка зодия за месец МАРТ

Ето какво трябва да научи всяка зодия този месец Овен Никога няма да успеете, ако никога не полагате усилия. Телец Не можете...