Искрящо бяла усмивка само за 30 минути! Уникално избелване на зъби от ново поколение!

79485
Искрящо бяла усмивка само за 30 минути! Уникално избелване на зъби от ново поколение!
Снимка: https://www.marinovadental.com/

Всяка усмивка води до отделянето на ендорфин – хормонът на щастието. Ако нашата усмивка е бяла и красива, то ще се усмихваме все повече и ще бъдем по-щастливи.

Напоследък зачестиха рекламите на различни типове избелване на зъби. Това не е случайно, тъй като красивата усмивка дава самочувствие и увереност и всеки иска да я притежава.

Има ли обаче метод, който да е наистина доказан и успешен? Отговорът е: ДА. Апаратурата на фирма Beyond е отличена цели 9 години подред с наградата „TopWhiteningSystem“. Сега и Вие можете да се подложите на процедурата в Marinova Dental Clinic – дентална клиника в ж.к. Изток, София.

Какво прави този тип избелване на зъби толкова ефективно и различно от останалите?

Иновативната технологияна Beyond - LightBride комбинира халогенна и LED светлина. Върху зъбите се нанася специален избелващ гел, който се активира от тази светлина. Само 30 минути по-късно Вашата бяла и искряща усмивка вече е на показ.

Резултатът трае поне 2 години, може и повече, в зависимост от начина на хранене и хигиенни навици. Процедурата е абсолютно безопасна

Независимо дали имате специален повод като сватба или дипломиране, или просто искате да изглеждате по-добре – избелването на зъби ще направи зъбите Ви по-бели и ще Ви даде още една причина да се усмихвате.

Къде можете да се подложите на такъв тип избелване на зъби

Избелване с апаратурата Beyond се прави в Marinova Dental – дентална клиника в ж.к. Изток, София. Д-р Маринова и нейният екип от години слагат красиви и здрави усмивки на лицата на своите пациенти. Научете повече за денталната клиника на нейния официален сайт - www.marinovadental.com или запишете час за избелване още сега на 0877 883 422.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com