БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ ще срещне специалистите в бранша за 49-ти път

3842
БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ ще срещне специалистите в бранша за 49-ти път

И тази година по време на изложбата посетителите ще могат да спечелят 7 награди по 2000 лева

Тази година за 49-и път специализираната изложба БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ ще срещне професионалистите, които ще могат да открият актуална информация, да се запознаят с новостите в хуманната и денталната медицина. Това ще се случи от 13 до 15 май в Интер Експо Център – София.

БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ вече близо 50 години продължава да бъде ефективен партньор на модерното здравеопазване. През последните години изложбата доказа своя авторитет и мястото си сред специализираните медицински форуми в Югоизточна Европа. През 2014 г. в нея участваха над 170 директни изложители от 16 страни, като над 90% от тях са заявили, че планират да участват и тази година. Миналата година над 900 компании от 48 държави представиха най-новите достижения в хуманитарната и денталната медицина, а събитието беше посетено от близо 13 хил. души. Идеята е всяка година комуникацията между практикуващите лекари и специалистите в областта на медицинското оборудване да става все по-добра.

Следващо поколение имплантология на БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ 2015

На 14 май ще се проведе дентален форум „Имплантология от следващо поколение“ с участието на български и международни лекто...

През 2014 г. изложението показа 120 нови продукта. Сред тях бяха ергономично оборудване, системи за отдалечено асистиране на възрастни и хора с увреждания,  3D и панорамни апарати, CAD/CAM дигитални системи за денталния пазар, нови фамилии импланти, успешно прилагани средства и техники на лечение.

И тази година изложението ще покаже най-доброто от практиката, най-новите технологии за работата на лекари и дентални специалисти. Това ще помогне на участниците да направят полезни делови контакти, а медиците ще получат уникален достъп до новостите и тенденциите.

За трети пореден път ще продължи инициативата част от посетителите медици да спечелят ваучери за покупка на медицинска и дентална техника и материали от фирми участници. През миналата година бяха връчени седем ваучера по 2000 лева, като целта е специалистите да купят техниката, която им е необходима, за да направят своята работа по-ефективна.

Инициативата цели да покаже колко важна е директната връзка между дистрибуторите на специализирана техника и медицинските лица, коментират от Интер Експо Център.

Булмедика/Булдентал представя иновациите в зъболечението и зъботехниката

От 15 до 17 май  2013 г. в Интер Експо Център-София, ще се проведе 47-ата международна специализирана изложба БУЛМЕДИКА / БУЛДЕНТА...

Повече информация за специализираната изложба може да следите на сайта http://bulmedica.bg/bg.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com