Искате да чуете детски смях, най-сладкия звук на света – на помощ идва Здравна група "МЕМОРИАЛ"

6889
Искате да чуете детски смях, най-сладкия звук на света – на помощ идва Здравна група "МЕМОРИАЛ"
Снимка: iStock/Guliver

Едва ли има нещо по-хубаво в живота от това да дадеш живот. Да имаш своя рожба. Да я прегърнеш! Закачливата ѝ усмивка да ти дава сили тогава, когато ти иде единствено да се свиеш в ъгъла. А енергията ѝ да те кара да вървиш с пълен напред.

За съжаление много хора по света не успяват да се сдобият с детенце, макар да го искат по-силно от каквото и да е друго. А репродуктивните проблеми стават все по-сериозна тема и за още повече хора.

Около 10-15% от двойките се сблъскват с репродуктивни проблеми. Консултация с лекар се препоръчва, ако не се реализира бременност по естествен път в продължение на една година, а ако жената е над 35-годишна възраст – в продължение на 6 месеца. Нарушения в менструалния цикъл, спонтанни аборти, наличие на хромозомни заболявания при някой от родителите също предполагат посещение при специалист.

На помощ идва Здравна група "МЕМОРИАЛ". Тя включва известния Център за репродуктивна медицина, където над 15 години използват най-прогресивните технологии в тази област. Клиниката вече от няколко години притежава международен сертификат за качество JCI. А през 2015 г. в Лондон бе удостоен с наградата "Най-добър център за лечение на стерилитет"!

В Центъра работят специалисти с богат опит, заради което почти всеки проблем, свързан както с женското, така и с мъжкото безплодие, намира своето решение.

Центърът за репродукция към Здравна група "МЕМОРИАЛ" има три филиала: в Анталия, Анкара и Истанбул. Всички те са оборудвани с най-съвременната техника за провеждане на най-модерните диагностични манипулации и процедури в областта на изкуственото оплождане.

Освен това от 2013 година ръководителят на Центъра за репродуктивна медицина към Здравна група "МЕМОРИАЛ Шишли" (Истанбул), професор Семра Кахраман, е председател на Международната асоциация за предимплантационна генетична диагностика.

Особена гордост за Здравна група "МЕМОРИАЛ" представляват успешните операции за изкуствено оплождане ин витро. Най-често тази техника се използва при патология на фалопиевите тръби, ендометриоза, ендокринни нарушения, недостатъчно количество или намалена подвижност на сперматозоидите, наличие на антитела към спермата и стерилитет по неизвестни причини.

В Центъра по ин витро на Здравна група "МЕМОРИАЛ" лечението на стерилитет се предшества от предимплантационна диагностика. Това е генетично изследване на ембриона преди имплантирането му в матката. Такова изследване дава възможност за предварително идентифициране на големи малформации, за установяване на генетично заболяване и използване само на здрави ембриони при ин витро оплождане.

Ежегодно в Здравна група "МЕМОРИАЛ" на процедурата ин витро се подлагат около 3000 двойки и вероятността за забременяване при млади двойки е много добра – 45-60%. За успехите си в сферата на репродуктивната медицина болници "МЕМОРИАЛ" получиха награда „Най-добър център за лечение на стерилитет за 2015 г.“ от Medical Travel Awards в Лондон.

С помощта на опитните професионалисти и съвременните технологии е възможно да се постигне резултат в почти всички случаи на проблемно забременяване. Възможно е също ембрион, изграден от 4-8 клетки, да се изследва внимателно преди имплантирането в матката с методите на преимплантационната генетична диагностика (PGD), за да се изключи рискът от генетични аномалии и състояния като таласемия или хемофилия.

Ако прогнозата е лоша, т.е. ако жената е над 40-годишна или вече е имала повече от три неуспешни ин витро цикъла, то бременността обикновено настъпва в 15-20% от случаите. Тези показатели са много по-високи от средните световни стойности.

Центърът за репродуктивна медицина към Здравна група "МЕМОРИАЛ" включва не само практически центрове за лечение на стерилитет, но и изследователски. Например: отделение по андрология и перинатална медицина, генетика, център за разработка на нови технологии, център за обучение на лекари, ембриолози и други специалисти в областта на изкуственото оплождане.

Ако мечтата ви е да имате дете, но страдате от репродуктивни проблеми, потърсете специалистите от Здравна група "МЕМОРИАЛ", които ще ви помогнат да сбъднете мечтата си да имате собствено дете.

За контакт със специалистите от „Мемориал“ - 0877 54 54 04!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com