10 неща, които ще накарат МЪЖА ВЕЗНИ да съжалява, че ви е изпуснал

13771
10 неща, които ще накарат МЪЖА ВЕЗНИ да съжалява, че ви е изпуснал
Снимка: iStock

Ако мъжът Везни е скъсал с партньора си, има голяма вероятност да съжалява за това, защото обикновено не обича да остава сам. Тези хора анализират всичко, преди да вземат решения, и имат силно чувство за равенство и честност. Възможно е обаче да им е трудно да решат любовните въпроси и да им отнеме известно време да го направят. Каквато и да е ситуацията, има няколко фактора, които могат да накарат мъжа Везни да преосмисли избора си да прекрати връзката ви. Вие обаче трябва да сте достатъчно любезни, за да останете милостиви и признателни въпреки раздялата, ако искате да накарате този мъж да съжалява, че ви е загубил.

Ето 10 начина да накарате мъжа Везни да съжалява, че ви е напуснал.

Изяснете историята си

След известно време мъжът Везни вероятно ще съжалява за решението си да прекрати нещата с вас бързо. Сега е моментът да се представите по най-добрия начин и да се уверите, че си прекарвате чудесно, когато отново се сблъскате с него. Трябва да започнете да отделяте време за себе си и да им демонстрирате, че всъщност можете да функционирате и без него.

Избягвайте невежеството

За мъжа Везни, чието чувство за идентичност зависи от редовното общуване и ангажиране с хора, игнорирането може да бъде доста мрачно. Без значение колко трудни са били нещата с него, ако наистина искате да си го върнете, трябва да бъдете открита и честна за това, от какво всъщност се нуждаете от него.

3 знака на Зодиака, които категорично не обичат промяната

Накарайте го да ревнува

Везните лесно могат да бъдат измамени, особено когато става дума за сърдечни въпроси. Публикуването на снимки в социалните мрежи, на които се вижда как преживявате приключения с новите си приятели и как ходите на същите места, на които сте ходили с бившия си приятел, може да го накара да се почувства изключен. Дори и да не се виждате отново известно време, може винаги да изразявате оптимизма и готовността си за нова връзка, което ще го накара да съжалява,  че ви е изгубил.

Опитайте се да разберете неговата гледна точка

Мъжете Везни винаги търсят разбиращи партньори. Първо трябва да се освободите от неблагоприятните си чувства към него, за да можете да се поставите на негово място. След това е важно да не го отблъсквате, ако ви потърси, за да не го накарате да се почувства зле. 

Позволете му да усети липсата

Самоувереният човек Везни често смята, че начинът, по който хората се държат и носят външно, може да разкрие много за тяхната вътрешна същност. Затова, за да спечелите вниманието му, винаги е важно да се чувствате добре в кожата си.

3 зодиакални знака могат безгрешно да предвидят бъдещето

Вижте се с общи приятели

Ако вие и бившият ви партньор Везни вече не сте заедно, винаги е безопасно да научите повече за него чрез общите ви приятели. А ако искате бившият ви Везни да разпознае присъствието ви, той първо трябва да бъде осведомен за това, което може да се постигне бързо, като се срещнете с общ приятел. Той несъмнено ще му разкаже за новостите в живота ви, което вероятно ще го накара да усети вашата липса. 

Поддържайте зона без контакт

Ако искате мъжът Везни да съжалява, че ви е напуснал, трябва да му дадете необходимото пространство. Въздържайте се да му звъните, да му изпращате текстови съобщения или да се опитвате да разговаряте лично с него. Не бързайте да отговаряте и ако той се опита да се свърже с вас. Позволете му да разбере, че имате и други важни неща за вършене. 

Изразявайте себе си пълноценно

Дори ако вашата истина боли, Везните ще я оценят. Лъжата ще намали вярата на мъжа Везни във вас и дори може да го отдалечи. Така че, ако смятате, че този мъж ви е наранил, от решаващо значение е да му помогнете да разбере какво се е объркало, за да може да анализира правилно ситуацията.

Как да флиртувате с мъж според зодията?

Запазете спокойствие

Важно е да запазите търпение към бившия си в този труден момент. Вашият мъж Везни обича да бъде уважаван затова трябва да приемете тази раздяла със смирение и уважение. Често му отнема много време да вземе решение поради склонността му да бъде несигурен, но ако изборът му е във ваш интерес, чакането ще си заслужава!

Прегърнете себе си

От съществено значение е да продължите да обичате себе си и да живеете живота си, дори докато преминавате през труден период с вашия мъж Везни. След раздялата, ако попаднете в цикъл на съжаление и мрънкане, това няма да ви накара да изпъкнете сред тълпата. Вашият мъж Везни може да ви забележи отново, ако се отнасяте към себе си с любов и уважение.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ХОРОСКОП:

Кои зодии правят панаир и за най-малкото нещо?

Край на проблемите: Кои зодии ще обърнат нова страница в живота си?

4 зодии ще са червиви с пари през следващите 3 месеца

Уж добрички, но тези 4 зодии не са цвете за мирисане

Търпение и пак търпение: Времето работи за тези 3 зодии!

През Април: Лютите рани в сърцето на 4 зодии ще зараснат

Кои зодии ще се чувстват като "разпънати на кръст" в четвъртък?

Паричен Четвъртък - кои зодии ще са паралиите днес?

28-ми март ще е Празник на късмета за 4 зодии!

Съвет за всяка зодия за днес, 28 март 2024

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com