3-те зодии, които не могат да се разбират с Близнаци

15031
3-те зодии, които не могат да се разбират с Близнаци
Снимка: iStock

С тези знаци Близнаците определено няма да могат да изградят силни връзки - нито приятелски, нито романтични.

Общителни и невероятно общителни, Близнаците могат да общуват с всеки човек, но едно е да си взаимодействат на неутрална територия и съвсем друго е да сте близо един до друг. Някои знаци не намират общ език дори с такива приятни личности като Близнаците.

1. Телец

Земните и въздушните знаци винаги ще бъдат взаимно привлечени и също толкова бързо ще се разминават в различни посоки. Пру първа среща, Близнаците и Телецът се намират за очарователни – най-вече заради своята различност. Възникналото привличане обаче скоро ще разбие суровата реалност. Земните знаци ще осъзнаят, че Близнаците са твърде непостоянна и променлива природа.

Подобно поведение ще нарани верния Телец. На свой ред те ще започнат да дразнят прекалената сериозност на земния знак, както и неговите скъперничество и ревност. Следователно, хората от тези зодии ще се сближават и разминават много пъти заради силна страст един към друг, но един ден все пак ще осъзнаят, че няма да се разберат.

Как можете да вържете късмета според зодията?

2. Рак

Във връзка с Рак, Близнаците няма да бъдат първите, които ще устоят. Ще ги привлече мистериозната душа на Рака. Те от своя страна ще бъдат поласкани от вниманието и ще решат, че са намерили своето щастие. Близнаците обаче скоро ще осъзнаят, че Раците са твърде подозрителни и докачливи. По това време представителите на водния елемент вече няма да искат да се разделят с Близнаците и ще се опитат да ги задържат по всякакъв начин - скандали, сълзи и заплахи.

Колкото повече манипулират, толкова по-силно последните ще се втурнат към свободата си. Водните представители на елементите се нуждаят от специални грижи и голямо внимание, което вятърничавите Близнаци не могат да дадат на никого. Такава връзка ще бъде трудна емоционално и за двете страни, но благодарение на тях Раците и Близнаците ще научат много полезни уроци за в бъдеще. Първите осъзнават, че не могат да се вкопчат толкова силно в други хора, вторите осъзнават, че им е време да се установят.

Родените с най-голям късмет Зодии - ето кои са те!

3. Скорпион

Първоначално Скорпионът за Близнаци може да изглежда несериозен. Следователно те ще го игнорират. За Близнаците това поведение е предизвикателство. Те трябва да очароват всички. Така че представителите на въздушния знак ще положат всички усилия, за да привлекат Скорпионите. Често естественият ум и интелигентност работят безотказно.

След като вече има връзка - приятелска или романтична - Скорпионът се опитва да привърже Близнаците към себе си. На този етап се появяват проблеми, тъй като хората от въздушната зодия са свикнали да бъдат сами. Веднага щом разберат силата си, те започват да усукват въжетата. Този сблъсък на интереси води до продължителен конфликт. Скорпионите ще продължат да оказват натиск върху Близнаците, опитвайки се да ги командват, а те ще постъпят хитро и ще правят всичко по свой начин. В резултат на това представителите на елемента Вода ще разберат, че не си подхождат с Близнаци. От своя страна въздушния знак ще откаже да общува със Скорпионите.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ХОРОСКОП:

4 зодии, които най-често страдат от психични разстройства

За кои зодии ще е на пари днешният ден?

3 зодии, на които всички ще завиждат през МАЙ 2024

Велики Понеделник ще донесе много късмет за 4 зодии!

Зодиите, които са обречени на страдание през МАЙ 2024

ПРОМЯНА в живота на тези 5 зодии през май 2024

Уникално късметче за всяка зодия за 29 април 2024

Съвет за всяка зодия за днес, 29 април 2024

Дневен любовен хороскоп за 29 април 2024

4-те зодии, които ще намерят нова любов през седмицата, 29-05 април/май 2024

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com