Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Дневен хороскоп за 3 декември 2023 г.

02 декември 2023, 19:34 часа

На 3 декември 2023 г. една от зодиите може да се поглези със СПА процедура, а друга е препоръчително да прояви смелост. Как ще премине деня за останалите знаци вижте в дневния хороскоп за утре.  

Месечен хороскоп за декември 2023 г. 

Овен

Още: Годишен хороскоп 2024 г. - Овен

Тази неделя е наложително да помислите какво ще правите през новата седмица. Сега трябва да планирате всичко, което ви предстои в най-дребните детайли.

Телец

Тази неделя е добре да имате повече досег до вода. Посетете басейн или СПА процедура. Тялото и психиката ви имат нужда от точно този вид дейности.

Близнаци

Още: Пет зодии ще постигнат небивал финансов успех през декември 2023 г.

Тази неделя ще имате прекалено много задачи за почивен ден. Направете само най-належащото и не се претоварвайте нито физически, нито психически.

Рак

 

Тази неделя нищо фатално не ви очаква, така че оставете страха на заден план. Помнете, че мислите се материализират и се опитайте да гледате на нещата с целия позитивизъм, който притежавате.

Още: Ноември и Декември се разбраха за парите - отиват в тези 4 зодии!

 

Лъв

Тази неделя бъдете смели! Не се притеснявайте да изказвате смело идеите си, колкото и необикновени да ви се струват. Децата ще изискват повече внимание и грижа.

Дева

Още: Направете го преди Нова година: 5 зодии ще изпитат невероятен късмет през декември 2023 г.

Тази неделя е важно да намерите повече време за себе и задоволяването на духовните ви нужди в дългосрочен план. Повече не правете компромиси със себе си и времето, което трябва да отделяте само и единствено за вас.

Везни

Тази неделя бъдете тихи и спокойни. Само това ще ви помогне да избегнете сериозни конфликти с половинката ви. Сега нямате нужда от тях.

Скорпион

Още: Тези зодии имат най-големите и златни сърца

Тази неделя се отдайте изцяло на мързелуване. Прекарайте деня вкъщи с книга в ръка или гледайки любимия ви филм.

Стрелец

Тази неделя е добре да се осланяте предимно на интуицията си. Може би разумът ви ще ви говори нещо различно, но главното е, какво ви казва сърцето. 

Козирог

Още: Едногодишен запас от щастие: Кои зодии ще имат невероятен късмет през 2024 г.

Тази неделя не настоявайте да ви кажат това, което искате. За признанията денят още не е настъпил. Едва ли ще се почувствате добре ако са „изтръгнати“ насила.

Водолей

Тази неделя ще са успешни всички покупки, свързани с красотата и външния вид. Ако държите на най-високо качество продукти се посъветвайте и с консултант.

Риби

Още: Седмичен хороскоп за за 27 ноември - 3 декември 2023 г.

Тази неделя не си поставяйте сериозни цели. Имате достатъчно задължения и отговорности, за да се товарите с допълнителни. 

Тежка седмица на хоризонта: Големи изпитания очакват тези 4 зодии!

Евгения Чаушева
Евгения Чаушева Отговорен редактор
Новините днес