Дори влюбени до уши - на кои зодии не им личи?

11570
Дори влюбени до уши - на кои зодии не им личи?
Снимка: iStock/Guliver

Влюбването е едно от най-красивите чувства, които можем да изпитаме. То ни кара да се чувстваме живи и щастливи. Някои зодии са много склонни да се отдадат на любовта, докато други по-трудно ще признаят своите чувства. В тази статия ще разберете кои са тези четири зодии, които много трудно може да се разбере, че са влюбени, въпреки че всъщност са изцяло подвластни на своите емоции.

Скорпион

Една от най-трудните зодии за разбиране, когато стане дума за влюбване, са Скорпионите. Те могат да бъдат много страстни и интензивни в любовта си, но в същото време ще се опитат да го държат като тайна. Те са изключително мистериозни и прикриват много от своите емоции. Затова на първо време може да ви се стори, че те не са във връзка или че не са заинтригувани от никого. В общия случай Скорпионът никога не изпада в прекомерно емоционално изпълнение, въпреки че той със сигурност може да бъде влюбен до ушите в някого.

Още: Идващото Пълнолуние ще донесе много пари на тези 4 зодии.

Овен

Овните, тъй като са много заредени с енергия и страст, са сред зодиите, които са влюбващи, но по свой начин. Обаче често няма да го покажат. С други думи, когато Овните са влюбени, те всъщност могат да бъдат по-малко емоционални, отколкото обикновено са. Вместо това ще се съсредоточат върху действията си и ще се опитат да правят неща, които ще докажат колко силн и чувства имат. Ако искате да разберете дали един Овен е влюбен, гледайте неговите действия, защото те ще са лакмусът, който ви е нужен.

Козирог

Още: Зодиите, които не обичат да се социализират

Козирозите също са много неясни, когато стане въпрос за влюбване. Те имат твърда глава и са известни с това, че са много фокусирани в работата си, но за да започнат връзка имат нужда от доказателство. Козирозите ще изразят своите чувства, но обикновено отлагат това докато не са сигурни, че техният партньор е сериозен за връзка. Още повече, те често ще крият чувствата си, за да избегнат да станат уязвими.Така че е много трудно да се разбере дали един Козирог е влюбен до ушите в някого.

Риби

Рибите са много емоционални, но когато са влюбени обикновено не показват това. Могат да са много мистериозни и неразбираеми, като понякога може да изглежда, че Рибите са твърди неразбираеми за останалите. Те ще се опитат да опазят своята емоционална страна и няма да искат да станат уязвими. В някои случаи, Рибите могат да бъдат толкова предпазливи по отношение на техните чувства, че неизбежно ще създадат затруднения за други хора.

Докато влюбването е различно за всяка зодия, тези четири не са лесни за разбиране, когато обичат. Страничните им ефекти са определящи и противоречиви. Същевременно обаче, трябва да отбележим, че всеки човек и зодия са индивидуални, тъй като не може да има съвършено прогнозиране за това как ще изглежда влюбването на определен човек, независимо от зодия.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ХОРОСКОП:

Зодиите, които ще имат най-голям късмет през седмицата 13-19 май 2024

Зодията, която ще плаче от щастие на 13 май 2024

В понеделник: Тези две зодии се радват на неочаквано финансово богатство

На 13-ти май: Не общувайте с тези зодии, защото правят от мухата слон

Вярвате или не, тези три зодии превръщат молитвите си в реалност

Лош къдмет или ангел-пазител: Тези три зодии трябва да помислят за знаците в живота си

3-те зодии, които ще се радват на едно вълшебно лято

Съвет за всяка зодия за днес, 13 май 2024

Дневен любовен хороскоп за 13 май 2024

Уникално късметче за всяка зодия за 13 май 2024

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com