Идеалните съпруги сред зодиите, които мъжете предпочитат

9819
Идеалните съпруги сред зодиите, които мъжете предпочитат
Снимка: iStock

В добре познатия израз, че мъжете често обичат едни жени и се женят за други, има значителна доза истина. Всеки мъж със сериозни намерения, смята бъдещата си съпруга преди всичко за пазителка на огнището и майка на децата му. Ето под кои знаци на зодиака най-често се раждат жените, кои са най-добри в това отношение и за кого мъжете са по-склонни да се женят.

Жени Рак

Най-семейни са жените Раци. Те са дружелюбни, грижовни, симпатични, обичат и знаят как да готвят добре, да създават уютна и комфортна домашна атмосфера. По правило жените от този знак внимателно се грижат за себе си, децата им винаги са добре поддържани и възпитани, а в къщата цари идеална чистота и ред.

Раците се нуждаят само от едно нещо за пълното си щастие – здравето и благополучието на близките си. При всякакви обстоятелства те ще се борят за тези, които обичат. Но в същото време и те са чувствителни, реагират болезнено на критика и всякакви коментари по техен адрес.

Зодиакална съвместимост: Най-добрият партньор за всяка зодия

Жени Стрелец

Стрелците имат енергичен характер, активна жизнена позиция и неизчерпаем оптимизъм, с тях никога не е скучно. Обичат да са център на вниманието, обичат да пътуват, да се мотаят и да си прекарват добре. Те са идеални спътници на съпрузите си, винаги готови да са тяхна подкрепа във всякакви начинания.

Стрелците не се стремят да се „оженят“ възможно най-скоро, за тях родството на душите и взаимното разбирателство са от първостепенно значение. Следователно мъжете, които не са лишени от интуиция, обикновено се привличат към тях.

Ако една жена Стрелец създаде семейство, тя става истински приятел на своя избраник и грижовна майка за децата си. Тя е внимателна и мъдра съпруга, никога не манипулира, не мами, не изневерява на съпруга си, в името на близките си е готова на всичко.

Как различните зодии се справят с промените в живота и на кои им е най-лесно?

Жени Дева

Девите се характеризират с мъдрост, толерантност и естествена рационалност. Те са независими и ненатрапчиви, никога не изпадат в истерия и не влизат в конфликти, във всяка ситуация демонстрират сдържаност, спокойствие и благоразумие, което най-често привлича мъжете към тях.

Жените Дева не са склонни към флирт и мимолетни интриги, те търсят сериозна връзка с надежден и уверен в себе си мъж, а ако направят семейство, то с очакването, че това е завинаги. Те са верни и мъдри съпруги, строги, но грижовни майки. Те отдават голямо значение на възпитанието на децата и на тяхното интелектуално развитие.

Външно тези жени често изглеждат студени, но зад този външен вид се крие чувствена и мила природа, която може просто да държи емоциите си „под ключ“.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ХОРОСКОП:

Великденска изненада ще стопли сърцата на 3 зодии!

На пачи яйца ще бъдат насадени тези 3 зодии на Великден!

Кои зодии не са щастливи даже и всичко да им е наред?

4 зодии, които най-често страдат от психични разстройства

За кои зодии ще е на пари днешният ден?

3 зодии, на които всички ще завиждат през МАЙ 2024

Велики Понеделник ще донесе много късмет за 4 зодии!

Зодиите, които са обречени на страдание през МАЙ 2024

ПРОМЯНА в живота на тези 5 зодии през май 2024

Уникално късметче за всяка зодия за 29 април 2024

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com