Зодиакална съвместимост: Най-добрият партньор за всяка зодия

53879
Зодиакална съвместимост: Най-добрият партньор за всяка зодия
Снимка: iStock

Според някои хора истинската любов е написана в звездите и си струва да се изследва зодиакалната съвместимост. Така че, независимо дали сте свободни и готови да се гаджосате или просто таите любопитство към настоящия си партньор, ето кой всъщност трябва да бъде вашият звезден любовник според зодията ви.

ВОДОЛЕЙ: Лъв или Скорпион

Вие сте предприемчиви и вечно търсите следващото приключение - ето защо се нуждаете от партньор, който ще ви подкрепя, независимо от всичко. НАМЕРЕТЕ: безмилостно отдаден Скорпион, който винаги ще подкрепя най-щурите ви и безразсъдни идеи. Високият ви интелект обича тяхната дълбочина и откровеност, а уменията ви за решаване на проблеми са напълно подходящи, за да ги държите под контрол. Още едно щастливо съвпадение? Лъвовете с техните големи, топли личности и увереност, които избягват обществените "норми" също като вас. 

Тези 8 двойки зодии въобще не се разбират

РИБИ: Рак или Телец

Вашата съпричастност и емоционална откритост са най-силните ви страни в една връзка - и се справяте най-добре с партньор, който е такъв. ВЛЕЗТЕ В РОЛЯТА НА: състрадателни Раци, които са внимателни слушатели, грижовни споделители и обожават любовта ви към романтиката. Не, те нямат нищо против да се включат в този объркан разговор за "чувствата", към който сте склонни да се стремите. Тяхната изключително грижовна природа също е голямо предимство, тъй като вашата чувствителност често води до неуместна ревност при по-малко грижовните знаци. Но не пренебрегвайте и партньора ТЕЛЕЦ: Подобно на вас, този емоционален знак цени преди всичко дългосрочната любов. И със своята решителност, подобна на тази на бик, те ще ви подтикнат да вършите най-добрата си работа (и да бъдете най-доброто от себе си) по начин, по който никой друг знак не може да го направи.

ОВЕН: Стрелец или Везни

Упорити и спонтанни, момичетата Овен естествено се синхронизират хармонично с уравновесените Везни, които имат особено успокояващ и подкрепящ начин да кажат "успокой се и погледни, преди да скочиш, нали?". По същество тяхната рационалност се отразява на вашата импулсивност, а вашата заразителна енергия ги държи нащрек и доволни. От друга страна, партньорът Стрелец всъщност ще се равнява на вашия искрящ ентусиазъм за живот. Само не забравяйте, че някой трябва да е възрастният. Така че преценете целите си, преди да хвърлите предпазливостта на вятъра.

Кои зодии си пасват най-добре сексуално?

ТЕЛЕЦ: Дева или Рак

В методичната Дева ще откриете партньор, който намира за важни същите неща: стабилност, ангажираност и рационален отговор на проблемите. Ще откриете, че е освежаващо лесно да имате открити, честни отношения с тази сродна душа. Раците, които споделят вашата надеждност и любов към домашните удоволствия, са друга естествена комбинация. Тяхната мека, грижовна природа може да се справи с вашата упоритост, а вашите умения за вземане на решения и твърдост, когато трябва, ще им помогнат да достигнат пълния си потенциал.

БЛИЗНАЦИ: Водолей или Стрелец

С вашите многобройни интереси и ефирна личност, няма нищо, което да ви дразни толкова много, колкото прилепчивост на етап пет, когато става въпрос за взаимоотношения. Така че всеки, който омаловажава значението на многобройните ви приятелства и творчески занимания, просто няма да ви свърши работа. Ето защо партньорите Водолеи, които ценят независимостта също толкова, колкото и вие, са идеалните партньори: И двамата знаете, че тайната на здравата връзка се крие във времето, прекарано отделно. Но не отписвайте и партньорите Стрелци: Тяхната жажда за живот и манталитет на движение се свързват напълно хармонично с вашия. Животът е парти с вас двамата - точно както ви харесва.

Видове взаимоотношения между зодиакалните знаци

РАК: Скорпион или Козирог

Подобно на вас, любящи Раци, Скорпионите носят сърцата си на ръкавите. Емоционално и романтично прями, никога няма да има мълчаливо отношение или чудене къде се намирате с този партньор. Просто казано, вие сте предопределени да бъдете в хармония с желанията и нуждите на другия. Козирозите, от друга страна, с тяхната способност да се справят с проблемите, са чудесни в това да ви извадят от "отшелническата ви черупка", докато вашата топлота им помага да преодолеят склонността си към разпиляване на топката..

ЛЪВ: Водолей или Овен

С естествения си любопитен характер и склонността си да даряват любимите си хора с много обич, приятелите Водолеи ще ви дадат вниманието, което желаете, без да се налага да го искате. В замяна на това вашата смела личност ще забавлява и очарова жадните им умове. Друг чудесен партньор? Партньорите Овни, които със своята увереност и енергия ще създадат позитивна и вълнуваща среда, за която и двамата жадувате в живота. Ключът към избягването на битката на егото? Да се подкрепяте безрезервно във всяко нещо, което правите.

Жена Рак и мъж Рак - съвместимост на зодиакалните знаци

ДЕВА: Риби или Козирог

Ключът към дългосрочното партньорство според вас? Да имате едни и същи основни ценности и визия за бъдещето. В това отношение придирчивите Козирози, които се стремят към успеха, ще бъдат вашият поддръжник и съветник, докато се движите през живота, зачерквайки в тандем съответните списъци. Но не бихме могли да пропуснем да споменем също толкова плодотворния съюз между влюбените Деви и Риби: И двамата сте изключително състрадателни и с удоволствие поставяте щастието на половинката си пред собственото си понякога. Със своята мечтателна природа Рибите също така умеят да ви накарат да се успокоите - дори и само за малко.

ВЕЗНИ: Близнаци или Овен

Социалните привилегии са маркерът на очарователния съюз между Везни и Близнаци. Със солидния си инструментариум от умения за общуване с хора и двамата сте любимци на публиката (Близнаците заради непосредствения си чар, а Везните - заради положителната си, изравнена енергия). Също толкова важно е, че склонността ви към общуване със семейството и приятелите означава, че никога няма да има пререкания, когато прекарвате време с други хора, освен с тях - вие сте на едно мнение. Изненадващо е, че партньорите Овни също са чудесна партия за Везните: присъщата ви стабилност смекчава тяхната импулсивност, а тяхната енергия разкрива вашата възхитително забавна страна. Противоположностите наистина се привличат, нали знаете.

Девата ще има най-голяма съвместимост с тези зодии през Новата 2023 година

СКОРПИОН: Водолей или Рак

Вие усещате нещата (както големите, така и малките) много интензивно и сте склонни да се оттегляте, когато нещата станат грозни или непосилни. Партньорите Водолеи, с техния интелект и отлични комуникационни умения, ще бъдат точно антидотът, който ще ви насърчи да говорите и да изследвате това. В замяна на това вашата страст и дълбочина ще ги завладее и предизвика. Раците са друго естествено съчетание. Чувствителната ви природа и склонността ви да се отдръпвате, когато ви обидят, никога няма да бъдат проблем тук - подобно на вас, Раците са отдадени, непоколебими и ценят сигурността в романтичните партньорства.

СТРЕЛЕЦ: Близнаци или Овен

Просто и ясно, трудно е да изследвате света, когато сте в партньорска връзка с някой по-малко гладен. Ето защо един Овен е толкова подходящ за вас, зодия номад - той ще ви подкрепя, когато вземате решения, които биха изкарали от релси повечето двойки. Близнаците също са чудесна двойка: Тяхната отвореност и манталитет, който винаги е готов да се забавлява, ги прави постоянни спътници. Все пак те ще ви върнат към реалността, когато вашият блуждаещ ум се превърне в свръхмощен. Да имате най-доброто от двата свята в една половинка е наистина полезно за вас.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ХОРОСКОП:

Зодиакалният Чичко Паричко носи богатство в живота на 4 зодии днес!

Не Велика, а Късметлийска събота ще имат 4 зодии днес!

Съвет за всяка зодия за днес, 27 април 2024

Дневен любовен хороскоп за 27 април 2024

Уникално късметче за всяка зодия за 27 април 2024

На Лазаровден: Лъвовете ще се събудят за нов живот, а за любов Рибите

Дневен хороскоп за 27 април 2024 г.

Фаза на Луната на 27 април 2024 г.

Идващият празничен уикенд ще стопли сърцата на 4 зодии!

Мед ще капе на душите на 4 зодии с идващия месец на любовта

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com