Как да завладеем сърцето на мъж Водолей?

7790
Как да завладеем сърцето на мъж Водолей?
Снимка: iStock/Guliver

Зодия Водолей спада към въздушните знаци и определено представителите й се открояват драстично от тълпата. Те са творчески настроени, природно надарени с интелект, имат свободен дух и мислят отвъд правила, норми и граници. В любовен план също не е лесно да бъдат разбрани и малко хора достигат до сърцето им.

Мъжете Водолеи имат принципи и не се втурват към първата дама, която видят. Ако не сте готови да се борите за тях и нямате необходимото търпение, въобще не се захващайте със задачата да ги съблазните. Но ако сте смели и решителни, вече сте една крачка напред. Нужни са ви само още няколко:

Изпъкнете

Както вече споменахме, представителите на този знак не обичат тълпите и еднообразието. Те определено са “черната овца” в стадото и затова си търсят точно такава половинка, която да изпъкне заедно с тях. Мъжът Водолей се впечатлява трудно, но не е невъзможно - просто покажете наяве най-доброто от себе си и ако той ви обърне внимание, значи е вашият човек.

При кои зодии старата любов ръжда не хваща

Бъдете положително настроени

Водолеите все пак не обичат мрачните хора и не обичат да са в компания с мрънкащи личности, чиято натрапчива енергия усещат върху себе си. Затова дамата, която би ги привлякла, трябва да бъде позитивно настроена, искрено усмихната и забавляваща се от душа. По този начин няма как да не му направи впечатление.

На първо място бъдете приятели

Водолеят не се поддава толкова лесно на чувствата си, нито пък ще ви ги разкрие твърде рано. За него е важно да се опознаете добре, да спечелите доверието си и на първо място да създадете едно здраво приятелство, което да прерасне в истинска любов.

3 зодии, на които им е писано да срещнат любовта през втората половина на Януари

Без етикети

Когато започнете да излизате с мъж Водолей, бъдете по-уравновесена и не се вълнувайте веднага. Определено не трябва да го провъзгласявате за свое гадже, любим или подобни синоними още след първите срещи. Дайте нужната свобода и време на Водолея да осмисли ситуацията и да вземе правилното за него решение. 

Без емоционални разговори

Нещото, за което абсолютно избягват да говорят мъжете Водолеи, е за своите чувства. На тях просто не им се отдава да говорят за емоциите си и не бива да им се сърдите. Нито да ги пришпорвате. Отново казваме, че трябва да сте търпеливи спрямо тях. Позволете им първо да признаят пред себе си какво изпитват към вас, а след това ви гарантираме, че и вие ще го усетите, макар и да е много вероятно да не го чуете да го изрича с думи.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ХОРОСКОП:

По Пълнолуние: Кои зодии ще изтеглят билета на богатството?

Уникално късметче за всяка зодия за 19 април 2024

Съвет за всяка зодия за днес, 19 април 2024

Дневен любовен хороскоп за 19 април 2024

19-ти април: Късмет за Раците, но черна котка ще мине път на Девите

Дневен хороскоп за 19 април 2024 г.

Фаза на Луната на 19 април 2024 г.

Идващото Пълнолуние ще изчисти негативната кармата на 4 зодии!

Пачки по стотачки: През май 4 зодии няма да имат никакви спирачки!

Страшни тарикати: Кои зодии винаги ни удрят в кантара?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com